Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

12-03-2017, namens weduwe van Persica, verkoop van zijn bomen.


Aanbevolen berichten

Vandaag besproken met weduwe van Persica. Zij wil bomen uit de tuin verkopen tegen redelijke prijs van 5 tot 15 euro (afhankelijk van de grote van boom). Alle perziken en abrikozen moeten weg. Een probleem - meeste bomen zijn niet gelabeld, dus niet te weten ras. Sommige staan in de potten, sommige wel in de volle grond. Te koop zijn appels, peren, kersen, pruimen, perziken/nectarines, abrikozen, pluots en verschillende onderstammen.

Ook te koop zijn tijdschriften Fruitteelt 2011-2015 + nog paar over fruitteelt (20E) en aantal boeken. Groentezaden ook aanwezig (symbolische bedraag).

Deze vindt plaats in Nijmegen vanaf 10-00 t/m 17-00 op 12.03.2017

Bij interesse PB.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nee, niet alles weg. Ik zelf heb veel onbekende zaailingen, onderstammen en andere experimentele planten genomen. Wat voor planten zijn ze - weet ik niet. nog. Bedoeling is gewoon proberen met zijn experimenten verder te gaan. En ja, tot gisteren had ik echt geen plek voor nieuwe bomen.

In de zomer ben van plan de alle leuke/lekkere fruitrassen voor mijzelf krijgen als enthout. Ik weet dat er zijn nog lekkere pluoten, nectarinen en perziken blijven staan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...