Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Aardpeer (gratis)


Aanbevolen berichten

@ Flup, Het probleem is dat ik al vijf jaar de aanschaf van een aparte vrieskist probeer te verkopen aan mijn vrouw (voor o.a. de hamster aanbiedingen van de AH, maar ook voor het invriezen van vers fruit van eigen kweek) die met gemak op zolder of in schuur gezet kan worden, maar met nul komma nul resultaat helaas. Het gaat geeneens om het geld , maar om een of ander vreemde vrouwelijke redenatie.

 

Maar ik heb gelukkig al een MTFD-er weten te vinden, die morgen een substantieel deel komt ophalen. Ik ga het hele veld ruimen (tweede poging want vorig jaar dacht ik ze ook allemaal gerooid te hebben,nou duidelijk niet dus) omdat ik de ruimte voor iets anders wil gebruiken. Verder dreigen ze nu te veel te gaan woekeren nadat een tuinhulpje onbedoelde de worteldoek om zeep geholpen had waarmee ik ze dacht te kunnen inkaderen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is wel een bijzondere discussie, ik zou echt niet weten wat er tegen de aankoop van een extra vriezer zou kunnen zijn. Gelukkig komt er binnenkort hulp van een aantal mensen van het MTF, dat scheelt.

 

Kun je de aardperen niet met een lekker recept wecken dan?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ha Flup ik ben dan ook getrouwd met een bijzondere vrouw, die bij haar aanzoek (!) aan mij nog niets wist van mijn moestuin en vriezer ambities! Maar je geeft goede suggesties, wat ik niet kwijt kan aan de MTFD-er verdwijnt opgepot in afwachting van het moment waarop ik pompoen en pompoen/aardpeer soep ga maken en wecken (heb elect ketel en zeker 40 1 liter weckpotten, nog wel uit te proberen).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de mooie aardperen (en de vijg stekken) vincent!

De eerste zitten hier alweer in de aarde en ook al de eersten in de pan. Goed schoon te maken met een schuursponsje, viel gelukkig mee.

Smaakte prima in de witlof schotel, nu afwachten wat de darmen ervan vinden

 

2017-01-04-1940881483556431.55

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...