Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

azijn 8% verdunnen


appelvrouw

Aanbevolen berichten

Hier in Frankrijk kan ik geen blanke azijn verkrijgen van 4% azijnzuur, alleen van 8% azijnzuur. Deze staat bij de voedingsmiddelen en er staat een plaatje op van augurken en sla ( vandaar dat die augurken in Frankrijk zo zuur zijn )

Kan ik deze gewoon 1 op 1 verdunnen met water en wordt het dan azijn van 4%?

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 maanden later ...

Die 8% is met een reden!

Als je een pot voor de helft vult met augurken en de andere helft met azijn 8% zou je dus als je het een tijdje laat staan een mengsel van in de buurt van de 4% over moeten houden. Als je begint met 4% azijn in een pot met augurken hou je dus maar zo'n 2% over en dat is uiteindelijk te weinig om het goed te kunnen bewaren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...