Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Boek over voedseldrogen


appelvrouw

Aanbevolen berichten

Ik gebruik deze boeken heel veel, vooral deel 1:

Claudia Kuyken en Jean Vanhoof, "Handboek voedsel drogen" en

Caudia Kuyken, "Koken met gedroogd voedsel".

 

In deel 1 vind je een praktische lijst van temperaturen, droogtijden en of je eerst moet blancheren of juist niet, en ook heel veel verrassende recepten (vond ik), zoals bijv. komkommerchips (erg lekker en iets wat ik nooit zelf bedacht zou hebben).

Het boek van RobO heb ik ook van hem gekregen, ook erg leuk. Maar ik wil ook weleens gauw even iets opzoeken en dan vind ik een echt boek handiger.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...