onnaj Geplaatst: 7 februari 2018 Share Geplaatst: 7 februari 2018 Ik ben afgelopen tijd te weinig bezig geweest met de moestuin helaas en wilde nu de restanten boerenkool nog oogsten voordat ze gaan uitschieten. Nu hangen de blaadjes best wel slap maar ze zien er echt perfect uit? Maakt dit wat uit? Of is de smaak gewoon wat minder nu? Echt stom van me want kan er nog wel 3-4 keer van eten Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
RobO Geplaatst: 7 februari 2018 Share Geplaatst: 7 februari 2018 niks aan de hand! lekker opeten!ze hebben het wat koud mi Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Mr bean Geplaatst: 7 februari 2018 Share Geplaatst: 7 februari 2018 Net wat RobO zegt. Wel handig als je ze gaat invriezen. Al heel wat voorwerk is gebeurd. Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
onnaj Geplaatst: 7 februari 2018 Auteur Share Geplaatst: 7 februari 2018 Ze waren inderdaad gewoon heerlijk!! Kan ik ze gewoon zo invriezen dus? Of moet je ze blancheren? Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Mr bean Geplaatst: 7 februari 2018 Share Geplaatst: 7 februari 2018 Wij doen hier altijd zo invriezen. Wel alleen wat je gebruikt, dus zonder stengels en stronken. Als we het nodig hebben halen we de boerenkool uit de vriezer en meppen met een deegrollen of iets in die trant flink op de zak scheelt heel wat snijwerk en is het lekker fijn. Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
onnaj Geplaatst: 7 februari 2018 Auteur Share Geplaatst: 7 februari 2018 Haha das wel handig ja! Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.