Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Controle herkomst berichten


annaelizabeth

Aanbevolen berichten

Ik heb eigenlijk geen flauw idee of er op dit forum sprake is of kan zijn van beïnvloeding met commerciële achtergrond. Is een open discussie over verschillende leveranciers gebruikelijk? Vermelden deelnemers eventuele "belangenverstrengeling" in hun profiel. Verplicht of op vrijwillige basis. Ik kom hierop door de laatste berichten over het lavameel, maar ook bij sommige andere topics is duidelijk dat sommigen meer professioneel bezig zijn dan andere.

Dan zal ik me maar even gewoon gaan voorstellen.

Annelies

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag annaelizabeth

 

Een voorlopig antwoord van mij, wellicht op een later tijdstip aangevuld/ gecorrigeerd door Jorg, ook mod hier en hij doet meestal het diepergravende werk op dat vlak voor ons op dit forum.

 

Belangenverstrengeling. Is natuurlijk niet voor de volle 100% uit te sluiten, zijn wel wat summiere regels voor opgesteld, zie aldaar.

Modus is eigenlijk al jaren, dat iedereen die een inhoudelijke bijdrage levert aan dit forum, dit ook mag doen, ongeacht achtergrond. Regelrechte reclame, zonder regelmatige inhoudelijke bijdrage wordt tegengegaan.

 

Daar is zeker een grijs gebied. Eens. We bespreken regelmatig dergelijke gevallen in onze groep. Glipt vast wel eens iets doorheen.

 

Jawel. links plaatsen naar commerciële sites is gewoon gebruikelijk hier. Het staat een ieder vrij daarnáást ook anderen te plaatsen. Vaak inderdaad duiken dus dezelfde links op. Ik doe dat zelf ook wel: gewoon een site waar ik tevreden mee ben en welke goede spullen levert of goede info.

 

Zelf heb ik ook een zakelijk achtergrond, gewoon omdat ik mijn geld verdien als hovenier/ beplantingsplannen-ontwerper. Geloof eigenlijk niet dat ik ooit dát belang laat meespelen in mijn posts. Velen zullen er nooit iets van merken.

Meerderen hier hebben een zakelijk belang in het brede gebied waar ons forum over gaat. Dit heeft veelal een toevoegende waarde ( kennis en ervaring ).

Gaat het daar ergens scheef, zijn we daar scherp op ja.

 

Voor de regelmatige posters, is een onderschrift met link naar .... inderdaad mogelijk en wel gebruikelijk. ( doe ik zelf niet )

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...