Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

even voorstellen


weeskind

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, mijn naam is dolinda van Wees. Ik ben sinds 1 januari in het bezit van een moestuin van 50 vierkante meter.

Ik woon in Amsterdam sloten en mijn moestuin is in Badhoevedorp. Deze tuin was vroeger van dhr Woltersbeek. Deze meneer was een van

de eerste biologische tuinders in Nederland. Na zijn pensionering is zijn tuin verhuurd aan volkstuin sloterland, die het vervolgens weer in

stukjes van 50 vierkante meter aan liefhebbers verhuurd. Zoals je begrijpt mag er op deze tuin alleen biologisch getuinierd worden.

Huh zei mijn man, hoezo biologisch? met schiphol zo dichtbij en de A9 op 30 meter die erlangs raast doordat de A9 omgelegd is.

 

Maar ik ben reuze blij en heb al zo veel gelezen en gepland dat ik het soms even kwijt ben. Heb al geleerd dat je niet te veel sites tegelijk moet raadplegen want dat kan verwarrend zijn.

 

Ben al helemaal fan van de site van http://www.mooiemoestuin.nl van Diana, ongelovelijk hoeveel tijd en liefde daarin gestoken is.

 

Maar nu ben ik bezig met een plattegrond van mijn tuintje en dit weekend ga ik zaden bestellen. Mijn tuintje is op zware klei en ben nog even aan het uitzoeken welke rassen het beste op zware klei kunnen. Dus tips zijn zeker welkom.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...