Spitskool Geplaatst: 31 januari 2018 Share Geplaatst: 31 januari 2018 De gagon-komkommer, ik ken hem (nog) niet, maar heb er wel wat zaadjes van gekregen. Ik kan er online weinig informatie over vinden, behalve dan dat deze plant - volgens Experimental Farm Network en Baker Creek - goed tegen koudere klimaten kan en tegen warmte. Onrijp is het een lekkere komkommer, meer rijp smaakt de vrucht wat als meloen. (https://www.rareseeds.com/gagon-cucumber/) Klinkt allemaal geweldig, maar ik vraag me af wat de praktijk brengt. Heeft iemand zich ooit aan deze komkommer uit Bhutan gewaagd en moet ik er een plekje in mijn tuin voor vrijmaken deze zomer? Quote Eeuwigdurend aanrommelend moestuinier. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Mellie Geplaatst: 31 januari 2018 Share Geplaatst: 31 januari 2018 Ik lees mee. Ben benieuwd Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.