Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Goedemorgen!


Amarinde

Aanbevolen berichten

Hallo, goedemorgen allemaal

 

Ik heb mij onlangs hier aangemeld en vond het wel netjes om eens iets van me te laten horen.

Ik ben 26 jaar en woon nu zo'n 2 jaar in Zoetermeer. Sinds kleins af aan vind ik plantjes al interessant. Mijn opa en oma hebben een moestuin en alle kleinkinderen kwamen daar natuurlijk met plezier over de vloer. Even het bessenhok in om te snoepen, wat verse aarbeitjes, rupsen en slakken zoeken en over het hek zetten en op het eind natuurlijk een mooi bosje bloemen mee voor mama.

Helaas woon ik in een flat en heb ik geen tuin, niet eens een balkon tot mijn beschikking dus echt tuinieren zit er voor mij niet in. Maar zodra de eerste zonnestralen verschijnen krijg ik lentekriebels en een onweerstaanbare drang om zaden in de grond te stoppen. Voorlopig moet ik maar even geduld hebben en genieten van jullie tuinen en met name jullie kennis. Ik zal waarschijnlijk ook meer een mee-lezer zijn dan echt een schrijver op het forum, maar ik hoop nu alvast een hoop kennis op te doen.

Ik vind het trouwens heel mooi om te zien dat dit forum zo actief is, in deze tijd van facebook leggen veel fora het nog wel eens af en dat is doodzonde.

 

Veel liefs!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjulliewel allemaal

 

@annaelizabeth

Ik heb daar inderdaad naar gekeken, maar voor zover ik gevonden heb zijn er overal wachttijden en tegen de tijd dat ik aan de beurt ben wonen we hier waarschijnlijk al niet meer. Dus wacht ik maar geduldig af

 

@Krikke83

Ja ik ook hoor! Informatie is op een forum tenminste nog makkelijk terug te vinden

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat jammer dat je je zaaidrang nog even in de kiem moet smoren! Vind het wel erg leuk dat je van de verhalen meegeniet. Bewijst toch weer manliefs theorie dat je moestuinmensen er heel goed bij kan hebben

 

Nog even geduld dan maar en voor je het weet, is dat eigen tuintje er.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...