Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Kappertjes oost indische kers te lang in pekel


Lowie

Aanbevolen berichten

Hey!

 

Tijdens de herfstopruiming heb ik een deel zaaddoosjes van de oost indische kers geplukt om in te maken als kappertjes.

Ik heb deze opgelegd in een pekel van 1/4 zout en 3/4 water.

 

Ik ben ze jammergenoeg wel uit het oog verloren en heb ze nu na een kleine maand teruggevonden in de kast.

 

Zouden deze nog te gebruiken zijn? Ik zou ze nu onderzetten in wittewijnazijn met een lepeltje suiker en nog een weekje of 2 laten staan.

De kappertjes zagen er nog redelijk groen uit, roken niet vreemd maar waren wel een beetje zacht (wat wel normaal is door het zout denk ik)

 

Iemand een idee?

 

Alvast bedankt!

Lowie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...