Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Kersen drogen en/of


appelvrouw

Aanbevolen berichten

Over kersen drogen maar verder in het topic over de Stockli. Ik heb nu een emmer kersen verwerkt, een kilo op eau de vie, 2 kilo ontpit in de vriezer, een kleine kilo gedroogd, anderhalve kilo met pitten in de vriezer voor de clafoutis.

Nu emmer twee. Nog ideeën iemand behalve ontpitten en jam maken plus invriezen voor jam later?

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 11 maanden later ...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...