Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Kiwi aangeboden


Aanbevolen berichten

Goedemiddag!

 

Kan ik iemand blij maken met een volwassen kiwi? De plant is ongeveer 5-6 groot een jaar of 7 oud. ik heb een aantal uitlopers vorig seizoen gesnoeid omdat ie echt te groot werd. Ik weet alleen niet of t een mannetje of vrouwtje is, we hebben wel bloemen gehad maar geen vruchten. Ophalen in de regio Breda.

 

Interesse? Stuur een pb!

Link naar reactie
Delen op andere sites

De leeftijd klopt wanneer je afgelopen jaar voor het eerst bloei hebt gehad. Als het naast de deur lag en ik meer ervaring zou hebben met enten.. tja dan graag. Maar misschien dat ik iemand anders op het idee breng: het uitstekende wortelstelsel van deze kiwi (mogelijk een steriel exemplaar van Jenny, is de meest verkochte kiwi en ZOU zelfbestuivend zijn, maar dat valt vaak tegen) kan je goed herbestemmen als basis van een supersterke en op maat gemaakte kiwibes (Actinidia Arguta). Zelf heb ik genoeg enthout van zowel mannelijke als vrouwelijke kiwibessen. Wanneer je dan ook een vertakking van de kiwi laat overblijven heb je misschien ook nog stuifmeel. Wat supergrote bessen oplevert (mannelijk kiwi bestuift vrouwelijke kiwibes).

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...