Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Nieuw op het forum


Bon

Aanbevolen berichten

Hallo Allemaal,

 

Ik ben Bon en ik tuinier al jaren op balkon. Ooit hoop ik een moestuin te kunnen beginnen, maar dat blijft voor nu nog een wens omdat hier in de buurt een lange wachtlijst is voordat je ooit aan de beurt komt.

Ik tuinier daarom op balkon en dat doe ik al jarenlang (meer dan 15 jaar). Alleen hadden we twee jaar terug een grote verbouwing in de flat en moesten we alles verwijderen (en weggooien) van balkon. Dat is inmiddels al 2 jaar terug, maar dit jaar begin ik weer zin te krijgen om mijn kleine moestuintje weer op te starten. Klein, omdat ik het balkon moet delen met een kat die blijkbaar ook van tuinieren houdt. Daarom moet alles hoog staan en dan heb je weinig ruimte. Ik heb dus weinig bakken staan. Ik heb op het ogenblik wat sla staan, 6 aardbeienplantjes, tijm, rozemarijn en een bosbes waar luis in zit. Verder nog een bak met munt. Meer niet, wel erg overzichtelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 maanden later ...
Welkom!

 

Ik zag in dit filmpje van One Yard Revolution dat kat Oscar zijn eigen moestuinbakje met kattenkruid had:

 

 

Misschien een idee.

Wij hebben op balkon een grote plantenpot met 3 kattenplanten voor haar staan. Maar zoals katten eigenwijs zijn, heeft ze meer belangstelling voor het andere plantenspul. Dank je voor het flimpje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...