Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Nieuwe rubriek volkstuinverenigingen


LucV

Aanbevolen berichten

Deze nieuwe rubriek 'Volkstuinvereniging' is bedoeld als virtuele ontmoetingsplaats voor de vele honderden volkstuinverenigingen die Nederland en België rijk zijn. Zonder het te weten zitten er hier op het forum leden van dezelfde vereniging of zijn er mensen op zoek naar een vereniging in dezelfde woonplaats.

 

Op een volkstuincomplex heeft een groot deel van de tuinders jarenlang ervaring met het telen van groenten en fruit. Er is relatief veel kennis aanwezig maar in de praktijk kan daar niet altijd optimaal gebruik van gemaakt worden. Het doel van deze rubriek is dan ook om de leden van een volkstuinvereniging online kennis te laten maken, te informeren, te inspireren en te verbinden. Het contact in de moestuin wordt dan nog leuker.

 

Opzet rubriek: per vereniging een topic

De rubriek heeft de volgende opzet: Leden maken een bericht aan met daarin de naam van de volkstuinvereniging en de plaatsnaam, bijvoorbeeld "Nijverdal - Hof van Heden". Een dergelijk openingsbericht kan informatie bevatten over het complex. Leden en bezoekers die bij dezelfde vereniging zijn aangesloten kunnen zich vervolgens aanmelden of de berichten volgen. Deze opzet kan de interactie op het volkstuincomplex vergroten en geeft leden van volkstuinvereniging (nog meer dan eerst) de mogelijkheid om hun vragen, kennis en ervaring te delen met anderen.

 

Het zou daarbij leuk zijn om via de voorzitter, andere bestuursleden of via het prikbord de huurders te laten weten dat dit gedeelte van het forum bestaat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...