Jizkaha Geplaatst: 4 januari 2017 Share Geplaatst: 4 januari 2017 Ik heb afgelopen juni nocino gemaakt van onrijpe walnoten (en ik heb me zelfs aan 't recept gehouden ).Maar toen ik 'm 2 maanden geleden proefde was ie wrang en bitter. Niet lekker.Ik heb er toen citroensap en wat kandijsuiker bijgedaan en 'm verder laten staan. Nu is ie iets beter. Bijna lekker zelfs...Dus ik laat 'm nog maar een stukje verder rijpen. Hebben jullie ervaring met nocino maken? Is dat wrange, bittere in 't begin normaal? Of hoort dat sowieso bij de smaak? En zijn er nog andere gouden tips waardoor m'n nocino alsnog een godendrank kan worden?Alvast dank Quote Zelluf doen Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jizkaha Geplaatst: 10 januari 2017 Auteur Share Geplaatst: 10 januari 2017 Maken jullie geen nocino of mislukt ie bij jullie gewoon nooit? Quote Zelluf doen Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.