Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Nocino wrang en bitter


Jizkaha

Aanbevolen berichten

Ik heb afgelopen juni nocino gemaakt van onrijpe walnoten (en ik heb me zelfs aan 't recept gehouden ).

Maar toen ik 'm 2 maanden geleden proefde was ie wrang en bitter. Niet lekker.

Ik heb er toen citroensap en wat kandijsuiker bijgedaan en 'm verder laten staan. Nu is ie iets beter. Bijna lekker zelfs...

Dus ik laat 'm nog maar een stukje verder rijpen.

 

Hebben jullie ervaring met nocino maken? Is dat wrange, bittere in 't begin normaal? Of hoort dat sowieso bij de smaak?

En zijn er nog andere gouden tips waardoor m'n nocino alsnog een godendrank kan worden?

Alvast dank

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...