Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Opslag zakken (oa potgrond) en potjes.


wouter-

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Zoals de meeste hier ben ik ook druk met de laatste had leggen aan het opruimen van de (moes)tuin en elk jaar is toch de opslag weer te klein. Met name de (open) zakken van bijvoorbeeld de potgrond, kalk enz staan me in de weg om maar niet te spreken van de op het moment lege potjes.

Ik kan niet de enige zijn met dit probleem.

 

Op dit moment zwerven de zakken potgrond, turf, kalk enz. over de vloer van de schuur en staan ze eigenlijk altijd in de weg. Ik ben dus op zoek naar een gemakkelijke manier om ze op te ruimen (minder plaats in nemen) Wie heeft hier een goede oplossing voor gevonden?

 

Daarnaast zijn de (zaai) potjes altijd een probleem. Vaak stapel ik ze op en dan heb je lange kokers die toch op den duur weer omvallen of kapot gaan. Heeft iemand wellicht een handige stelling of iets dergelijks gemaakt om deze zaken op te bergen?

 

Hopelijk kunnen jullie me helpen

 

Wouter

Link naar reactie
Delen op andere sites

Potjes kun je bewaren door ze te stapelen en dan plat (op de zijkant in een krat te leggen, zo kun je meerdere kratten op elkaar stapelen. Dat staat een stuk steviger dan alle potjes recht op stapelen en ze gaan dan niet zo snel kapot.

 

voor potgrond zakken geldt eigenlijk het zelfde. Naast elkaar rechtop in een krat, zo nemen ze volgens mij de minste ruimte in. ( Al moet ik zeggen dat ze hier ook meestal los door de schuur zwerven .)

Link naar reactie
Delen op andere sites

bedankt voor je reactie. Voor de potjes zijn die kratjes absoluut handig. ik zal eens kijken of ik wat kan vinden. Zelf dacht ik aan een ondiep plankje waar ik de stapel opzet met om de zoveel cm een latje waar ze achter staan.

 

De zakken in een krat wordt vast wat zwaar voor een plank ofzo. Kratten stapelen zal dan ook lastig worden door het gewicht.

 

Bedankt voor het meedenken!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...