Cees Tabak Geplaatst: 1 april 2018 Share Geplaatst: 1 april 2018 Hallo allemaal, ik twijfel even of ik in de juiste categorie zit. Maar goed, dat merken we dan vanzelf Mijn soprapro groeit als een tierelier, dankzij het warmtematje om de pot en een verwarming die constant aanstaat. Moet zeggen dat het weken van de zaden voordat je ze plant ook echt helpt. Nu al ruim 20 centimeter hoog Annieway. Ik ben me al lichtjes aan het orienteren op de productverwerking, maar kom er niet uit. Iemand enig idee of je soprapro ook kunt inmaken? Zoals komkommer bijvoorbeeld, in het zuur? (lijkt me een wat rare combi bitter en zuur). 'Vriend' google kon me niet helpen... Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Spitskool Geplaatst: 1 april 2018 Share Geplaatst: 1 april 2018 Soprapo, dapper dat je er aan begint. Ik zou er niet zo snel een inmaak van maken, maar eerder een chutney, omdat je het dan wat zoeter kunt maken. Een recept hebt ik dan weer niet voor je. Misschien kan je wat mixen en matchen er er een alternatieve witlofchutney van maken: https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/extra-videos/witlof-chutney. Quote Eeuwigdurend aanrommelend moestuinier. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.