Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Stelling/rek voor potjes en stekjes


Nicom

Aanbevolen berichten

Ik heb ieder voorjaar zowel voor de moes- als de siertuin een hele batterij aan potjes en bakjes staan. Bijna overal waar ik wat op kan zetten staat wat onder mijn afdak. Niet echt handig en makkelijk met water geven. Iemand een voorbeeld van wat er allemaal gebruikt wordt om toch zoveel mogelijk potjes praktisch bij elkaar te zetten? Ik zat al te denken aan een simpel boekenrek waar alles op kan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook ik heb rekken van de Ikea, alleen dan de wat kleinere en goedkopere Hyllis.

http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/00278578/

Deze passen ook op mijn vensterbank en als je de schapjes omgekeerd bevestigd heb je ook een anti druiprandje, (eigenlijk zet je dan het hele ding op z'n kop).

 

Voor mn achterraam/deur heb ik ook nog zo'n kweekrekje met bovenin twee TL balkjes voor de broodnodige extra verlichting. Als mijn plantjes niet meer in de Hyllis onder de TL's passen gaan ze daarheen. Door het eventuele weghalen van de tussenschapjes kunnen er best hoge planten staan.

https://www.gamma.nl/assortiment/kweekkast-met-4-planken-metaal-groen/p/B756068?q=fh_location%3D%2F%2Fcatalog01%2Fnl_NL%2Ffh_item_type%3E%7Bproduct%7D%26fh_start_index%3D0%26fh_secondid%3Db_product_b021756068

Hier heb ik het plastic dan dus niet omheen, wel iets om het TL licht wat af te schermen, is niet echt een gezellig lampje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zal mijn keuze nog even kort toelichten waarom mijn rek zo open als mogelijk is:

- Het rek staat tegen een venster, waar er dan nog geen planten staan, kan er nog licht door. Zowel meer licht voor in het huis als meer licht voor de planten.

- Gemakkelijk om lange spanbandjes aan te hangen voor verlichting, de hoogte kan zo deze van de planten volgen. Aangezien er nu op de bovenste verdieping nog niets staat, valt er ook nog natuurlijk licht doorheen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...