Lucenzo Geplaatst: 3 januari 2017 Share Geplaatst: 3 januari 2017 Dag allemaal, Wanneer ik tomatensoep maak, dan doe ik wanneer deze klaar is, altijd eerst door een zeef, waardoor alle pitjes en kleine stukjes vel eruit gefilterd worden. Nu vroeg ik mij af, verlies ik veel vitaminen en mineralen door al deze pitjes eruit te filteren? Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
speets Geplaatst: 3 januari 2017 Share Geplaatst: 3 januari 2017 Je verliest zo in elk geval veel vezels. Die zijn belangrijk voor een goede spijsvertering Quote "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Marina Milieu Geplaatst: 16 maart 2017 Share Geplaatst: 16 maart 2017 Ik haal nooit de zaadjes er uit en het smaakt heerlijk hoor. Ik vries tomaten in en als ze de pan met water in gaan en het kookt; haal je heel gemakkelijk het tomaten-vel er af met een schuimspaan. Gemak dient de mens! Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
RobO Geplaatst: 16 maart 2017 Share Geplaatst: 16 maart 2017 wij ontvellen ze wel eerst: 1 minuutje in kokend water en dan eraf halenmondgevoel velletjes is hier yuk! Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.