Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

VTV De Oase Enschede


Henk Takens

Aanbevolen berichten

In 1974 is onze volkstuin VTV De Oase in opgericht. Met ruim 2 ha en 130 leden één van de grootste complexen en volkstuin verenigingen in Enschede. De tuin ligt bijna in hartje Enschede, maar daar merk je weinig van. Na de aanleg van de A35 is er wel een beetje van de oorspronkelijke rust verloren gegaan. Toch hebben wij daar ook weer niet zoveel hinder van. Een Oase van rust is het gebleven. Al drie jaar lang leveren wij groente die over is aan de voedselbank en voor dat doel hebben verbouwen we op één van de tuin ook groente.

Een website is een wens van het bestuur, maar het ontbreekt ons aan de kennis om zoiets op te zetten. Is er IT-er onder de moestuinleden en woon je in de buurt van Enschede die ons op weg zou kunnen helpen graag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn zoon is webdeveloper en heeft een klein bedrijfje samen met een webdesigner. Ze maken dus websites. Voor circa 400 euro maken ze een mooie website, en voor een paar tientjes per jaar onderhouden ze hem en zorgen zij voor de updates die je erop wil hebben, zodat je zelf niks 'technisch' hoeft te doen.

 

En niet omdat het mijn zoon is, maar ze leveren echt goed werk voor weinig geld. Doe even een pb als je interesse hebt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...