Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Wat is er met deze aardappel?


speets

Aanbevolen berichten

Mijn Roseval geeft aardappels die soms na het koken donker verkleuren.

Ze zijn ook wat spekkig als je ze fijnmaakt (maar niet glazig).

 

Herkent iemand dat of weet iemand wat het probleem kan zijn?

 

DSCF686714321512050775.JPG

"Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gevonden op internet...

 

Behandel aardappelen voorzichtig. Als ze ruw op de grond of in een bewaarbak worden gegooid, krijgen ze gemakkelijk blauwe plekken. Deze stootplekken zijn niet schadelijk en hebben geen invloed op de smaak. Ze worden bij het koken wel bruin-zwart wat

niet aantrekkelijk is.

 

Een andere reden die wordt gegeven voor het zwart worden is het koken en af laten koelen in een aluminium pan. Kook in een roestvrij stalen pan of doe ze over in een andere schaal na het koken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...