loekjansen?? Geplaatst: 8 maart 2017 Share Geplaatst: 8 maart 2017 Geachte forum Zelf zuurkool ingemaakt ging prima vooral de rode kool. Voor de eerste keer niet gek. Alleen een probleem met de derde keer. Toen ik de kool eruit haalde voor de eerste keer was het vocht hangerig of slijmerig en de smaak was niet zoals zuurkool hoort te zijn. Door deze zuurkool zat wel tomaat ui en paprika. Mijn vraag: hoe komt dit en wat is dit?Vriendelijke groet Loek Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
RobO Geplaatst: 9 maart 2017 Share Geplaatst: 9 maart 2017 ik denk een verkeerde bacterie, niet helemaal schoon gewerkt, andere ingredienten misschien beter eerst even blancherenwij maken zuurkool zo naturel mogelijk met alleen wat peper en/of laurier en/of kummelsmaak maken doen we bij het bereiden Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
loekjansen?? Geplaatst: 9 maart 2017 Auteur Share Geplaatst: 9 maart 2017 Heel goed mogelijk alleen op dezelfde tijd 2 kleine inmaak potten gemaakt de een met paprika en tomaat en de andere zonder. De een is goed en de andere is niet goed en niet zo lekker een smaakje aan. Dus zou kunnen aan de toevoeging van de andere groenten.Bedankt voor de reactie Loek Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.