Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Aquaponics + nieuwe moestuin


Saalk86

Aanbevolen berichten

Goedemiddag!

 

Al een hele tijd kijk ik hier rond, nu toch maar geregistreerd omdat ik komend seizoen wat leuke ideeën heb en daarbij jullie hulp kan gebruiken! En zo kan ik op mijn manier wellicht weer anderen hier helpen!

Ik ben een echte tomaten-fanaat! En ik heb hier al enorm veel interessante informatie mogen opdoen, waarvoor mijn enorme dank!

 

In 2013 ben ik begonnen met 'aquaponics'. Dit systeem is uitermate geschikt voor tomaten, al moet ik zeggen dat na 4/5 jaar bezig te zijn geweest ik dit jaar tomaten ook in de (pot)grond ga doen! Als ik sommige foto's van andere mensen zie; die grote en opbrengst halen mijn planten nooit! Nu zeg ik er wel eerlijk bij; dat zal ook ongetwijfeld aan mijn skills liggen, die zijn niet optimaal (zeg maar).

 

Jullie zijn gek op foto's las ik; hieronder 3 foto's van het aquaponic systeem, ik schrijf daar nog wel eens iets over. Ik wacht nog even met conclussies af, maar ik zeg er eerlijk bij, in een klimaat als NL is het geen heilig systeem. Ik denk dat dit soort systemen vooral erg handig en een enorme meerwaarde heeft in droge warme landen.

 

IMG1884-BorderMaker17211540385916.jpg

 

IMG2239-BorderMaker---kopie22241540385919.jpg

 

IMG2247-BorderMaker40431540385899.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...