Heylane 'moestuin'
Een moestuin kun je het nauwelijks noemen, dat kleine stukje achtertuin waar ik wat groente kweek. Maar het is wel leuk en heerlijk om te doen :)

Gebruikersavatar
Heylane
 
Berichten: 359
Lid geworden op: Za 07 Jan 2012, 10:29
Moestuin Seizoen: Bekijk update (15)
Archief
- Augustus 2015
+ Juni 2013
+ Mei 2012
+ April 2012
+ Maart 2012

Permanente Link door Heylane op Za 24 Mar 2012, 09:30

25 febr

Zo vandaag is het seizoen echt begonnen.
We zijn op de tuin geweest en hebben de appelbomen gesnoeid. Dat was ook best nodig. Er is een flink aantal takken uitgegaan om lucht te geven en alle toppen zijn eraf omdat ze anders te hoog worden.
We hadden de pruimen ook willen doen, maar die blijk je in het najaar te moeten snoeien (oeps, dat hadden we eerder moeten weten).
Ik heb intussen op zolder een nieuwe werkruimte gekregen (in de nieuwe dakkapel). Daar hebben mijn plantjes straks een heerlijk plekje. De potjes en grond staan al klaar. Daar ga ik morgen mee aan de slag denk ik.

(tweede bericht nav vraag om foto's)
Ik zal eens even op zoek gaan naar HilkyW's mobiel, daar hadden we foto's opgenomen (en anders nog maar even terug met de camera). Er is nog weinig te zien op de tuin. Kale bomen, een veld met mest en stukken karton. Ik heb vorig jaar herfst de boel afgedekt met karton tegen het onkruid. Ik ben heel erg benieuwd hoe dat gaat uitwerken.
0 reacties 2690 keer bekeken