Eefje's Moestuin en daar buiten
Zo alles aan het invullen dus ook de blog hier maar activeren, ik heb al een andere blog maar zal proberen hier ook wat te gaan plaatsen, Mijn blog gaat voornamelijk om mijn moestuin maar ook wat ik daar buiten doet. Niet alleen is moestuinieren een van mijn hobby's ik heb er nog veel meer.

Gebruikersavatar
Eefjes-Moestuin
 
Berichten: 32
Lid geworden op: Za 16 Nov 2019, 14:51
Moestuin Seizoen: Bekijk update (4)
Archief
- December 2019
+ November 2019

Permanente Link door Eefjes-Moestuin op Di 03 Dec 2019, 09:24

tomaten kas klaar voor het nieuwe seizoen

Omdat ik niet weet wanneer ik precies geopereerd wordt aan mijn knie en hoe ik uit de operatie kom, ben ik alles al aan het klaar maken in de (moes)tuin. meestal blijf dit liggen tot het nieuwe jaar voor de diertjes die mijn tuinbezoeken. Zo ook de tomaten kas, maar nu heb ik de emmers al geleegd en weer gedeeltelijk gevuld klaar voor het nieuwe tomaten seizoen. Alleen kies ik er dit keer voor maar een soort te zaaien, misschien een emmer met een ander soort maar ben hier nog niet over uit, in de tuin plant ik de roma tomaten. Er staan 5 grote emmers in mijn kas.

De soort die ik volgend jaar gaat zaaien zijn:
Vleestomaat "isla Margarita
Roma tomaat "San Marzano"


Over welke kerstomaat ben ik nog niet uit welke ik ga zaaien, maar wel een soort die ik nog niet gezaaid heb. Vorig jaar wel hele mooie trostomaatjes en mooie oogst gehad van de "Washington Cherry".

Afbeelding

De emmers vul ik met mijn keukenafval, gemengd met kranten en of pot- of tuingrond, dit hang af wat ik op dat moment voor handen heb. En er zitten uiteraard gaten in de bodem.
0 reacties 251 keer bekeken