Gebruikersavatar
sushy
 
Berichten: 22
Lid geworden op: Di 03 Apr 2018, 22:12
Moestuin Seizoen: Bekijk update (10)
Archief
- April 2019
+ Januari 2019
+ Juni 2018
+ Mei 2018
+ April 2018

Permanente Link door sushy op Wo 04 Apr 2018, 12:45

Sushy's vensterbanken en balkontuin

Ik vind het altijd leuk om te zien hoe mensen tuinieren in kleine ruimtes, dus ik zal zelf ook laten zien hoe het er bij mij uitziet. Deze foto's zijn vandaag gemaakt, met mijn nieuwe camera!

Afbeelding

Ik probeer veel planten te vermeerderen. De klimop uit deze bak heb ik gestekt. De kalanchoe's zijn weer van andere kalanchoe-stekken geknipt die van één moederplant komen (die inmiddels is overleden). Die kleine groene plantjes zijn oranjeboompjes die ik uit besjes heb gekweek.t

Afbeelding

De rest van de balkonopstelling

Afbeelding

Deze aardbeienplant heb ik van een vriendin gehad. Ik hoop dat ze dit jaar ook vruchten gaan dragen (is vorig jaar net niet gelukt, toen had ik ze net)

Afbeelding

Deze cavolo nero begint bloemen te vormen. Ik gebruik deze plant niet echt, dus ik vind het leuk dat er wat anders uit komt.

Afbeelding

"binnentuin"

Afbeelding

De moestuintjes doe ik ook elk jaar :D Deze hebben ervoor gezorgd dat ik geïnteresseerd raakte in tuinieren

Afbeelding

Nog een pepertje.....

Afbeelding

zonnenbloemen (ook moestuintjes)

Afbeelding

Dit zijn de slaapkamerplanten. Hier probeer ik vooral planten te houden die de luchtkwaliteit verbeteren. Dat oranjeboompje is de moederplant van al die oranjeboompjes in de andere bakken.

Afbeelding

aloe vera, spinnenplant en sanseveria

Afbeelding

In mijn werkruimte heb ik nog een waterplant, een airplant en een avocadoplant. Die avocadoplant houd ik meer voor de sier eigenlijk.
0 reacties 1375 keer bekeken