Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    2
  • views
    367

Entries in this blog

verwaaid

helaas, mijn moestuin op het dakterras is toch niet zo een goed idee. met overleg thuis( ben nog thuiswonende) mag ik hem in de achtertuin zetten. achter de hottube. dan is het ook niet zo winderig.   zo gezegd zo gedaan. moestuin staat beneden. plantjes kunnen redden.. maar niet alles. en de plantjes die ik aan het kiemen ben gaan ook niet echt... behalve dan de sugar snaps.   zometeen zal ik is, mijn lijstje bijwerken met wat ik te ruil heb. en wat niet. plantjes die ik evt zou kunnen maken.

Melissa1611

Melissa1611

weer en wind

Helaas trof ik vanmiddag mijn tuintje iets minder roos kleurig aan. Mijn dakje was Ingestort door de wind. en een klein beetje geprobeerd te repareren.. maar wat ik er mee moet doen.. tja. Weet nu even geen andere oplossing. Mijn bak is 120 x 120. En het waait toch wel op mijn dak terras ( zolder)     Nu maar na denken, hoe we dit gaan oplossen!

Melissa1611

Melissa1611

melissas tuintje

inmiddels druk in de weer geweest. mijn tuintje staat mooi te wezen op mijn dak terras en mijn plantjes groeien goed, denk ik. Haha beginneling twijfels mijn moestuin!   ben erg blij!   En natuurlijk ben ik druk aan het kiemen binnen.

Melissa1611

Melissa1611

×
×
  • Create New...