Jump to content
  • entries
    4
  • comments
    3
  • views
    472

Entries in this blog

tomaatjes

Yeee de eerst tomaatjes zijn gespot en zie al die bloemetjes.   Alleen de zonnebloemen, broccoli en sla hebben rare vlekjes. Ik dacht aan mineervliegen of koolvliegjes maar het kan ook mijt zijn. Hoop dat het niet snel uitbreid.

ruthje43

ruthje43

radijs

Radijs moest meteen in definitieve pot/tasje gezaaid worden. 26 Maart   hoera, de eerste kiemblaadjes. 2 April   11 April   Het begint al heel wat te worden. 19 April   26 April, ik zie rode steeltjes, kom op jongens bollen jullie.   30 April, ik ga het erop wagen en er een oosten. Volgens mij goed gelukt, erg schattig en lekker. De ander mag nog even verder groeien   13 mei, deze is nog flink doorgegroeid. Ook weer smullen maar.

ruthje43

ruthje43

zo begon het

De eerste ah plantjes die echt buiten moesten omdat ze binnen veel te lang en iel werden.   Toen dus nog een lege kast, nooit verwacht dat hij nu al zo vol zou staan.   De sla was een van de eerste die naar buiten mocht, natuurlijk wel beschermt in een bak wand het is dan pas 10 maart   De rucola   De cherrytomaten plantjes die het alle 5 overleeft hebben en nu zeker 60 cm hoog zijn en allemaal al bloemetjes hebben. Ik heb er al twee weggegeven, en één moet er nog naar mijn zus. Twee moet no

ruthje43

ruthje43

overvol

tomaten planten gaan erg hard, staan lekker in het zonnetje voor het raam, dit was 2 mei Nu is het helaas erg druk geworden in huis en op mijn mini balkonnetje Mijn doorgeschoten rucola, en enorme tomatenplant die ik aan het afharden ben Te veel op de grond om alles nog goed water te kunnen geven Een kast die al overvol staat.

ruthje43

ruthje43

×
×
  • Create New...