Jump to content
  • entries
    45
  • comments
    204
  • views
    849

te vroeg ik weet het


jeanne-heijmans

9,337 views

 Share

Ja juffrouw ongeduld kon zich weer niet inhouden. en heb op de laatste dag van het jaar, tomaat 2 soorten, spaanse peper,komkommer, aubergine gezaaid. ik zeg maar zo,baat het niet dan schaadt het niet. ik zie wel,misschien heb ik er baat bij,of niet,ben ik toch lekker bezig. weet wel dat ik komkommer vorig jaar ook vroeg gezaaid heb, en begin mei,al mooie komkommers had, jammer genoeg waren ze bitter en niet de eten, de tuin bonen i n de koude kas worden echt te hoog, dus wil ze morgen in de moestuin bak zetten,ze kunnen wat vorst verdragen, dus hoop dat deze winter zacht blijft. buiten de tuin bonen staat alles op tafel op de zuidkant. dus verloop laat ik inderdaad weten. ja ik weet ook niet welke kant het op gaat kan negatief of positief zijn.

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Hoi Jeanne,

Je bent niet de enige die al aan het zaaien is

Nog even over de komkommer: heb je een bittervrije soort? Veel komkommers hebben last van bittere vruchten maar er zijn bittervrije soorten in de handel. Daar heb ik dit jaar wel op gelet met kiezen van zaad. Vorig jaar had ik er ook bittere exemplaren tussen zitten

Groetjes, nanda

Link to comment

Ja gaat tot nu toe goed,ben zelf ook benieuwd hoor hoe het vordert,zelfs de prei is in no time opgekomen,moet wel nodig de tomaten sprietjes gaan verpoten,komkommer gaat ook goed.paprika is opgekomen de aubergine ook.nu ik vertroetel ze,dus misschien wordt het wat.maar hou jullie echt op de hoogte hoor,straks lekker weer de aardappels te spruiten leggen,heerlijk bijna weer nieuw seizoen.bedankt voor je interesse.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...