Jump to content
  • entries
    37
  • comments
    98
  • views
    931

Moord!


Liekie

9,742 views

 Share

Het was lekker warm, dus de zaailingen mochten lekker buiten overnachten. Het leek me prima toeven zo onder de mooie en relatief warme sterrenhemel zonder wind, maar dat bleek helaas geen slimme keuze. Onder de dekmantel van de zwarte nacht kwam een moordenaar, een huurling, een slijmerige killer op mijn o-zo-geliefde zaailingen af. En in de ochtend bleek dat er slachtoffers gevallen waren. 2 ongelukkigen hebben de tol moeten betalen voor mijn stomme beslissing: een van de Fruitlent tomaten heb ik onthoofd gevonden en mijn aller-enigste pepino zaailing was gekortwiekt tot anderhalf kiemblaadje . De dader vond het niet eens nodig om zich te verschuilen voor het onrecht wat hij aangericht had (zat gewoon nog tegen het potje aan geplakt!) en is dan ook zonder enige vorm van proces, snel en efficient geëxecuteerd .

 

Ze gaan maar weer binnen slapen vannacht

 

IMG2016040408565139401459801357.jpg

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Ugh, dat had ik vorig jaar ook om de haverklap. Dit jaar ga ik alles voorzaaien en pas als het groot genoeg is uitplanten!

 

Ik hoop dat je plantjes het overleven.

Link to comment

ik hoop het ook, maar ik vrees het ergste. Ik denk dat ik nog maar gauw wat pepino zaadjes zaai. Jammer dat ze zo traag groeien, want ik weet niet of ik nu nog wat rijpe vruchten kan verwachten... Die tomaat is echt weg, misschien redt de pepino het nog wel. Ik zal heeeeel lief tegen hem zijn

Link to comment

O érg

 

Ik hou ook alles binnen, tot we minstens een maand verder zijn en er genoeg andere dingen voor de slakken zijn.

Maar het blijft oppassen met die krengen

Link to comment

het was een goede tip Angela, maar ik was denk ik te laat met die top, want die was al verdroogd toen ik je bericht las. Dus de tomaat is geheel overleden en ook al begraven. Toch wel een hiep-hoera stemming vandaag, want tot mijn vreugde is de pepino gewoon weer begonnen met blaadjes maken! Ziehier, de overlevingsdrang van een kleine zaailing!

 

IMG2016040808504967891460107103.jpg

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...