Jump to content
  • entries
    11
  • comments
    19
  • views
    382

Hij staat!


Magnolia83

4,756 views

 Share

De broeikas staat! En wat ben ik er blij mee!!! Helaas heb ik nog geen tijd gehad om hem in te richten en de tomaten vast te planten maar dat komt morgen gelukkig! En ik zeg gelukkig want ik sta te popelen! Ik kijk al jaren jaloers naar mensen met een echte kas in hun tuin en nu hebben we er zelf één! Wat een rijkdom! (excuus voor de overdaad aan uitroeptekens maar ik ben echt heel blij. )

 

kas18141429777415.jpg

 

Hierbij een foto van hoe hij nu staat, ik zal van het weekeind een update plaatsten met de tomaten erin.

We hebben drie mooie soorten in het kleine kasje thuis die inmiddels uit hun tray's aan het barsten zijn dus het is hoog tijd dag ze geplant worden.

Ook heb ik Roemeense paprika's, snack paprika's , drie soorten komkommer en twee soorten aubergine gezaaid. Ook zie staan inmiddels in de kleine kweekkas buiten. Maar ik weet niet of die al over kunnen. Voor mijn gemoedsrust hou ik die nog liever een weekje thuis voor ze naar de tuin gaan. Ook van het kweekkasje zal ik een foto maken.

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Ik kan mij helemaal verplaatsen in jouw gevoel. Ik heb sinds dit jaar ook een kas ongeveer van jouw afmetingen. Het is echt geweldig. Lekker voorzaaien kleine planten vast laten groeien. Het tuiniersseizoen wordt ook veel langer met een kas.

Link to comment

Hoi, mag ik een opmerking maken over je kas? Het raam, waarom heb je dat niet bovenin geplaatst? Dan kan de warmte beter uit het hoogste punt weg, plús de planten die zo hoog groeien dat ze naar buiten willen groeien, die beschadig je nu als het raam dicht gaat. Dat gaat ook gebeuren als het raam hoger zit, maar dat duurt nog wat langer.

 

Een automatisch raamopener aanschaffen zou je ook nog kunnen overwegen, die heb je nu niet zo te zien? Is heel makkelijk. Veel plezier met de kas.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...