Jump to content

Fets's Blog

  • entries
    14
  • comments
    37
  • views
    475

Heerlijk weer vandaag.


Fets

29,929 views

 Share

Het eerste wat ik straks moet doen is mijn fototoestel eens opladen, want met de telefoon levert niet het gewenste resultaat.

 

Wat ik nog moest doen is de aardbeien planten en vers hout er onder gedaan. Wel eerst al het onkruid er met de hand uitvriemelen en de grond lekker los gemaakt. Verse potgrond er bovenop en plantje's er in. Heb nu hony, fram en ananas aardbeien en nog een doordrager waarvan ik de naam niet weet.

 

Schermafbeelding-2016-04-14-om-1977431460655023.26

 

Ondertussen nog even naar de rode bes gekeken, maar weet hiervan niet welk soort het is omdat ik deze dus gekregen heb. En dat tros aanzetten weet ik nog niet helemaal, want het lijkt eerder op blad dan bloem maar ik zal het wel zien. Helaas geen lekkere foto kunnen maken met de telefoon.

 

Schermafbeelding-2016-04-14-om-1928591460655119.27

 

Vandaag de sjalotten, uien en knoflook er in gedaan, hoewel de knoflook al veel te laat is maar volgens de verpakking kan het nog deze maand. Het zit allemaal wel ietsje dicht op elkaar maar daar kan ik wel mee leven. moet maar even uitzoeken hoe ik dat ga doen met de voeding.

 

Schermafbeelding-2016-04-14-om-1923201460655229.27

 

Dat alles netje's recht en waterpas moet zijn heb ik maar helemaal losgelaten anders maak ik mij zelf er helemaal gek mee dus kijk er ook maar niet meer naar om. Het doel is onkruid uit de tuin en de bodem verbeteren.

 

Gisteren nog een man bij mij langs geweest op de tuin, hij heeft meer dan een uur met mij staan te praten voor mijn gevoel en was best wel even leuk. Kost wat moeite om op gang te komen.... en val dan nog wel regelmatig stil, maar ..... hmmm hij vertelde dat hij af en toe even langs zou komen om de ontwikkelingen in de gaten te gaan houden. Vriendelijke man, geen idee waar hij vandaan komt.

 Share

12 Comments


Recommended Comments

He wat? Ik wilde een leuke reactie achter laten, maar ik lees nu allemaal nare reacties van jezelf die ik niet begrijp. Over wie heb je het?

Link to comment

@metermoestuin

 

Sorry, komt omdat ik nu ineens van alle kanten wordt gedwongen om mijn gewoontes/dwangmatig handelen te stoppen. Heb voor de eerste keer een fout gemaakt met de lijst van New Music Friday daardoor en maakt mij helemaal nerveus en naar de klote. Ik reageer dat in het ledige af naar niemand.

 

Schermafbeelding-2016-04-16-om-2314821460842206.10

 

Komt door alle klote testen die ik ineens onderga en raak van slag daardoor. Heb die hardnekkige teksten even verwijdert.

 

Het is gewoon klote omdat ik geen muziek mag gebruiken, en val nu onder de forensische psychologie en nu ineens komt autisme ter sprake. En ze willen niet reageren op mijn muziek en moet het ineens vertalen in woorden.

 

 

Schermafbeelding-2016-04-17-om-0016391460845037.16 Omdat mijn kaartenhuis ineens in elkaar valt.

Edited by Fets
Link to comment

En nu inenens zit ik op een forum wat niet functioneert zoals ik kon voorspellen

Ik weet niet of het komt omdat ik verander of dat het aan dit forum ligt.

 

Edited by Fets
Link to comment
En ze willen niet reageren op mijn muziek en moet het ineens vertalen in woorden.

Daar kan ik me wel iets bij voorstellen.

Ik vind bijvoorbeeld die Mona Lisa-clip interessant kwa 'muziek', en intrigerend kwa beelden. Heel apart.

Maar voor mij is het een raadsel wat je ermee wilt zeggen

Ik heb me zelfs even afgevraagd of je een donkere huid hebt en daar problemen door ondervindt

 

Mensen interpreteren muziek en beelden verschillend. De een hoort/ziet het ene, een ander geeft er een totaal andere uitleg aan.

Dus ik kan me wel voorstellen dat het eenduidiger is als je woorden probeert te geven aan je gevoelens.

 

Sterkte kerel, je hebt het niet makkelijk

Edited by speets
Link to comment

Ja bedankt!

 

Vandaag de laatste onderzoeken gehad en idd na tig jaren overal rond gezeurd te hebben en hulp gevraagd te hebben is er een voorlopige "werk"diagnose. Nu heb ik het voordeel dat na tig jaren er iemand is die gewoon heeft geluisterd en ineens alles aan elkaar weet te koppelen en mij dus gericht onderzocht heeft. Zo duidelijk als het maar kan, autisme. Op alle testen scoor ik behoorlijk hoog en door een simpele tekening die ik moest namaken kon hij er heel veel informatie uit halen. En god zij dank, wellicht binnenkort weer depakine! En ik maar uitleggen dat wat die kleuren en smaken en geuren zijn. En vandaag kreeg ik dus te horen dat gezien mijn hele geschiedenis en dat ik telkens heb verteld dat er iets mis gaat met de scans vanwege NAH blijkt het allemaal behoorlijk goed te kloppen. Of het hoogbegaafd autisme is durft hij nog geen exacte uitspraak te doen, maar daarvoor binnenkort nog wat extra onderzoek. In ieder geval is het duidelijk dat anti epileptica dus de verbindingen kan verbreken waardoor sommige dingen makkelijker kunnen worden.

 

En aankomende vrijdag mijn eerste gesprek over communicatie problemen en hoe daar beter mee om te leren gaan. Krijg dan ook een boek wat ik moet gaan lezen over autisme, weet nog niet welke omdat hij er niet snel genoeg op kon komen. maar ben nu erg blij dat ik iemand heb ontmoet die het begrijpt en er wel iets mee kan. Iemand die ook letterlijk heeft gezegd dat het hem voor mij spijt dat dit mijn hele leven al mis is gegaan en dat ik daardoor overal terecht ben gekomen, behalve daar waar ik moest zijn. erg fijn een keer. Vertel het trouwens hier omdat ik het verder aan niemand kan vertellen.

 

Nooit geweten wat een forensisch psycholoog uit een tekening kan halen.

 

Schermafbeelding-2016-04-18-om-1969291460999747.03

 

Ik moest deze tekening na tekenen en dan blijkt dat ik een compleet verkeerde volgorde hanteer voor het natekenen. Blijkt dat ik eerst allemaal details begin te tekenen en daarna pas blokken en het geheel begin te maken. Dus ik mis het globale overzicht en zie eerst alleen maar details waar veel tijd en moeite in gaat zitten. Met het gevolg dat je dus het overzicht kunt verliezen. Zo zou ik dus ook in mijn communicatie werken op een verstoorde manier door niet het geheel van een verhaal te zien maar eerst specifieke dingen.

Edited by Fets
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...