Jump to content

Actie


Arja

588 views

 Share

Luizen tref ik nog niet aan in de doperwten. De lieveheersbeestjes houden zich dan maar even bezig met andere zaken. 

 

 

  • Like 1
 Share

9 Comments


Recommended Comments

Hela. Ik doe veel op mijn smartphone, en minder op mijn laptop. Op smartphone plaatste ik bovenstaande foto, en daar is-ie ook helemaal zichtbaar. Op laptop niet. Doe ik iets fout, of mis ik een klik-mogelijkheid ofzo? 

Link to comment

Ik zie wel een foto, maar kan niet echt zien wat er mee gebeurd, erg vergroot ofzo? 
 

 

ik zie dit: 

 

image.thumb.png.e227c3290bfac917be2aa6956d8a2e1a.png

 

 

Wel heb ik vanmorgen of vanmiddag een keer een foto van twee ketssende lieveheersbeestjes gezien. Geen idee of jij dat was.

Link to comment

Ik heb niks vergroot of verkleind. Gewoon vanaf m'n phone de originele foto aan het bericht gehangen. Op diezelfde phone zie ik dan de hele foto. Op de laptop zie ik wat jij ziet, en dat is slechts een deel van het geheel. De rest, oa de parende lieveheersbeestjes, valt buiten beeld. 

 

Ja, dat was ik. Heu, je hebt ze wel zien ketsen, maar nu weer niet? Raar. 

Link to comment

Arja, je hebt de foto nu geupload bij "uitgelichte foto". Op de PC is zo'n foto laag. Het beste upload je foto's daarom in het andere veld en voeg je ze toe aan je bericht.

  • Like 1
Link to comment
19 uren geleden, Arja zei:

Ja, dat was ik. Heu, je hebt ze wel zien ketsen, maar nu weer niet? Raar. 

Gister avond zat ik op de laptop, vandaag op mobiel, en daar is idd de foto goed te zien. En gister ochtend middag had ik de foto langs zien komen op mobiel.  Vandaar dat ik de twee lieveheersbeestje bezig zag, en later niet meer. 

 

Ben jaloers op je lieveheersbeestjes, ik heb genoeg eten voor ze. Duizenden luizen lol. 

Link to comment

@Jorg Dankjewel. Op phone is niet duidelijk wat uitgelicht is en wat gewoon, maar ik zal nog eens goed kijken. 

 

@rorror het verbaast me ook, ik zie er echt overal wel een paar rondstruinen. Sommige struiken hebben flink luis gehad. Op dit moment nauwelijks, maar dat zal wel weer komen. 

Link to comment

Vandaag is het weer wat benauwder dan anders. Ik zit heerlijk buiten nu, maar elke 5 min heb ik een luizen vliegje op me zitten. Tijdens dit schrijven zat er weer 1 op mijn knie. Mijn eigenplanten hebben ze 'nagenoeg' niet. Want ik loop elke dag een rondje en plat alles wat ik zie. Maar alle buren, + alle bovenburen met balkons, zijn niet zo vlot daarmee. Vanaf een afstand kan ik al zwarte plukken luis zien zitten. Maar goed ik blijf pletten. Nog een paar weekjes en dan moet het hier vol zitten met lieveheers beestjes. Misschien dat ik een rondje door de natuur ga lopen, om te kijken om wat lieveheersbeestjes te vangen, en ze bij mij uit te zetten in planten waarvan ik weet dat ze er zitten. En dan hopen dat ze de eitjes bij mijn planten gaan leggen. 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...