Jump to content
  • entries
    11
  • comments
    7
  • views
    688

Nieuwjaar, Nieuwseizoen


Eefjes-Moestuin

263 views

 Share

Zo we zijn al bezig met de tweede week van januari 2021, de plannen voor het nieuwejaar worden door genomen en gekeken wat we dit jaar gaan zaaien.

Eindelijk de eerste zon laat zich zien in de tuin en ook nog op de tomatenkas, dus de zaailingen kunnen daar binnen kort in geplaatst worden.

Na de koelkast, begaf mijn laptop het precies met de lock down.  en tussen 31 december en 1 januari stopte de wasmachine er ook nog eens mee. Inmiddels is alles nu vervangen en het instaleren op de laptop is in volle gang. Want ja je kan nu niet naar de winkel om er een uit te zoeken dit moest dus via het internet en zie toch graag iets voor ik iets koop. Maar ben geslaagd helaas wel al mijn werk kwijt wat er op stond dus een hoop gemis nu. Maar voorzaaien is begonnen, de aardappels staan al te spruiten en tuinplan op nieuw in elkaar zetten. Verder lig de tuin er (op de sneeuw en vorst na) op zijn winters bij.

 

Bij deze iedereen nog een gezond en goede moes-tuin seizoen toe gewenst.

 

IMG_4203.JPG

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Altijd leuk als de zon weer schijnt, weer wat warmte om weer aan de gang te gaan.

 

Quote

Na de koelkast, begaf mijn laptop het precies met de lock down.  en tussen 31 december en 1 januari stopte de wasmachine er ook nog eens mee. Inmiddels is alles nu vervangen en het instaleren op de laptop is in volle gang. 

 

Wat betreft apparatuur wat allemaal kort achter elkaar kappot gaat. Is er dat jij weet een stroomstoring/piek van de stroom leverancier geweest? Als dat zo is, zijn hun aansprakelijk voor de schade.

Link to comment

 Nou jij meer geluk met je spullen gewenst dit jaar!

Quote

 helaas wel al mijn werk kwijt wat er op stond dus een hoop gemis nu.

Geen back-up gemaakt? Ik ken dat, in 2006 alle foto's weg door pc crash.

 

Lekker met de tuin bezig, de voorbereiding is minstens even leuk. Net scheen hier de zon ook, maar het is nu gure wind en regen geblazen. Januari roert zijn staart, het lijkt wel maart! :)

Link to comment

ik denk zelf de video kaart kapot dus laat hem nog na kijken en eventueel maken. Maar wachten tot de lock down afgelopen is 😅 met helemaal niks omg. Ben geen tv kijker. Maar we kunnen gelukkig weer beginnen aan een nieuw seizoen heb er zin in.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...