Jump to content
 • entries
  40
 • comments
  100
 • views
  2,512

Koriander


Arja

406 views

 Share

De koriander heeft zelf al besloten dat hij dit jaar op dezelfde plek terugkomt. De uitgebloeide bloemen produceerden zaad, en dat is nu lekker aan het kiemen. Sommige kiempjes hebben een hoedje op. Dan herken je ze ook makkelijker. 

20210228_164845.jpg

 • Like 2
 Share

7 Comments


Recommended Comments

Hee, koriander. Dus jij lust / jullie lusten koriander. :thumbup:

 

Zaait zichzelf uit, dus is het zakje zaad dat ik voor het eerst in huis heb, op twee punten waarschijnlijk eenmalig en dit is het tweede punt.

 

Het eerste punt was en is de zeepsmaak. Tot nu toe lustte ik het niet, maar ik las onlangs dat dat kon veranderen. Dus ga ik het proberen, met weinig kleine jonge blaadjes beginnen te proeven zeg maar. :sick:

 

Ik kan dus al zaaien zie ik wel, deze week maar eens doen.

 

Link to comment

Je kunt ook heel goed Papalo (Boliviaanse koriander) gebruiken voor je korianderprojectje denk ik. Het is (vind ik) een hele smakelijke net-niet-maar-toch-wel-een-beetje zoals de bekende standaard koriander. Ik vind het in ieder geval een heel erg lekker kruid, Papalo. Sterker nog, ik heb er geen zaden van dit jaar... Als iemand wat over heeft? :D

Link to comment

Oh, mijn partner zegt net dat dat compleet onzin is en dat de Boliviaanse koriander nog erger is dan gewone koriander. (Ik denk er nog steeds anders over, maar dat terzijde. :D)

Link to comment

Heee, nu ben ik wel benieuwd naar andere koriandersoorten. Ik ken alleen de standaard. Iemand tips welke en waar deze aan te schaffen?

 

Zucht, ik denk steeds dat ik nu echt niks meer erbij koop voor dit seizoen. 😆

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...