Jump to content
 • entries
  372
 • comments
  1,294
 • views
  11,346

Hakken, snippers, onkruid, zaaien


Jorieke123

599 views

 Share

We verwerken veel hout, snippers, en onkruid :) 

 

IMG_0235.jpg

 

IMG_0242.jpg

 

IMG_0215.jpg

 

IMG_0164.jpg

 

IMG_0168.jpg

 

IMG_0259.jpg

 

We hebben de ossen weer een nieuw veld gegeven. Daar groeit niet erg veel, maar dan hebben ze het maar weer even kort gegeten en loopt het misschien mooier uit. 1 dezer dagen kunnen ze weer terug naar hun vorige veld, daar groeit het wel aardig met al dat gemiezer en lichte regen van de laatste week. 

IMG_0275.jpg

 

Er lopen wat kuikens in de moestuin, maar echt krabben en wieden doen ze nog niet. Ik wil daar zeer binnenkort maïs planten dus dan moeten ze daar weg en trek ik het laatste zelf wel uit de grond.

IMG_0367.jpg

 

Dit weekend hebben we een varkensveld glad getrokken met de trekker, en er oude moestuinzaden (van jullie!) gestrooid. Onze hond is al die tijd bezig geweest met het graven van een gat, ze wist zeker dat er 'iets' woonde wat ze wilde vangen. 

IMG_0342.jpg

 

IMG_0346.jpg

 

IMG_0355.jpg

 • Like 7
 Share

4 Comments


Recommended Comments

@appelvrouw we waren wel van plan om weer te snipperen dit jaar ja. Veel gesnoeid/gezaagd dus we hadden aardig wat takken. Maar Joep heeft een stuk land gekocht om een bedrijfspand te gaan (laten) bouwen voor Giga-gaas, en daar stonden nog wat bomen die weg moesten. Hij heeft er heel wat om gezaagd en die zie je op de 1e foto's liggen. De takken zijn daar ter plekke door de versnipperaar geduwd, zelfs best hele dikke takken ook. En die snippers hebben we laten brengen/dumpen in ons achterste varkensveld. Daar kunnen we nu steeds wat wegscheppen en de rest kan alvast wat verteren. 

 

Al onze eigen takken zijn nu verwerkt in die takkenwal langs de moestuin, en we hebben weer wat bultjes gemaakt waar de vogeltjes en egels enz. weer blij mee zijn. 

 • Like 1
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...