Jump to content
 • entries
  229
 • comments
  493
 • views
  17,610

Linzen & piepers mooi groen ...


Jane Doe

414 views

De linzen zijn mooi opgekomen, fris groen tapijtje. De aardappels piepen ook hier en daar al boven, drukken dan de linzen aan de kant. We zullen zien of de linze een kans maken, of dat de aardappels te snel groeien voor ze.

Hier en daar kan oms zoontje een aardbei snoepen, wat een groot feest. Morgen met de keukentuin water geven, snel die paar plukken.

De laurierheg schiet ook omhoog, mooi vertakte licht groene takken en bladeren. De druppelslang doet goed zijn weer, scheeld ruim 30 gieters slepen en 15 x lopen. De bedden krijgen nog met de hand water, de bedoeling is ook slangen in te leggen maar moet van die pinnen hebben dat ik ze vast kan steken. Tot die tijd moeten we het maar even zo zien te redden, het is in een half uurtje te doen. En dan ene slang afkoppelen en anderen slang aankoppelen, beide half uurtje met uurtje gedaan. Dan kan ik met 2e half uurtje de kips doen, past mooi samen.

Denk dat ik ook een bed met bonen ga doen, van die grote limabonen. Staan al in de kas, maar kijken of die ook buiten kunnen.

Oliefantengras staat er goed bij, 1 stukje stengel van vorig jaar gesnoeid rest is nieuw uitgelopen. Van dit gras zijn onze verwachtingen groot, als ze het goed in een kuip doen kunnen we ze mooi op de gewenste plek zetten waar ze niet geplant kunnen worden. 

 • Like 2

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...