Jump to content
The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. ‘Mooi’ is altijd een lastig begrip in deze. Ik zag dat er dingen anders waren, maar of ik ze mooier/minder mooi vind… dat is zo persoonlijk en kun je nauwelijks op ontwerpen. Misschien handig voor Jorg om feedback vooral te focussen op functionaliteit? Zoals Jorieke bijv. aangeeft, duidelijk kunnen zien of je een bericht al gelezen hebt.
 3. Mijn avatar lijkt ook ineens dikker/anders. Niet belangrijk, maar toch Oh en dat het aantal berichten van iemand nu in 'k' wordt aangegeven vind ik minder mooi. Nu eerst even wat rondklikken om veranderingen te zoeken die misschien niet zo mooi/fijn zijn.
 4. Zo, dat ziet er ineens best heel anders uit. Ik zag sowieso meteen dat daar rechts bij de recente berichten niets meer dikgedrukt was en ik dus niet kon zien of/dat ik het topic al wel of niet had gelezen?
 5. Reserveren voor samenvatting feedback / issues
 6. Vandaag heeft het forum een grote software update gehad. Hierin zitten veel verborgen optimalisaties (snelheid, spam bescherming, etc.) en een aantal nieuwe functies. Die nieuwe functies heb ik nu zoveel als mogelijk uitgezet, omdat we daar de meerwaarde nog van moeten onderzoeken voor het moestuinforum. Omdat het een grote software update betrof, moest ook de lay-out op onderdelen aangepast worden. Voor 95% is alles van de oude lay-out overgenomen, maar hier en daar zijn er wat wijzigingen ten opzichte van vorige versie. Oproep: Mis je een functie die in de vorige software versie zat? Of zie je ergens foutmeldingen? Laat het hieronder weten. Loop je tegen een lay-out issue aan (niet mooi, niet handig, was op oude forum anders), laat het hieronder weten. Ik heb nog een ronde met de designer voor het verwerken van feedback.
 7. Today
 8. Hoever moet je de zaadpeulen laten doorgroeien? Net als bij sla totdat ze helemaal droog en bruin zijn en vanzelf openspringen, of kun je ze eerder oogsten en laten drogen? Het zijn nagal dikkewandige peulen, dus dat kan nog heel lang gaan deuren. Mijn Rosa F2 waren netjes volgroeid voordat ze doorschoten. Dus Genetische aanpassing voor snel doorschieten speelt hier niet.
 9. Wow hier hangt er een hele laag vocht aan het glasdak. Voor 30 graden hoef je in Nederland de komende weken niet net vrezen. Hier is de verwachting voor 14 dagen alleen maar regen, regen en regen.
 10. Dus Lek. Achter de schuif deuren hadden ze de goeie spullen. Helaas deden ze jaren geleden al moeilijk over bepaalde producten;-), Al deden ze in een andere Welkoop nog moeilijker, bijna zeikerig (gewoon Epsotop). Over Patentkali zal men niet moeilijk doen. Ben er al jaren niet meer geweest. Oh nee kwam er nog een keer langs voor blenzo's die in de folder stonden. Ik zoek nog een adresje voor tonkin stokken per bundel met bijbehorende prijs. Vorig jaar kwam ik er online een tegen, maar die verwees door naar zijn consumenten webshop, waarop ze niet verkocht werden. Dan niet... Dit jaar heb ik nog maar weinig stokken verbruikt. Planten staan buiten goed op elkaar gepakt, maar de wind is gedraaid dus gingen planten mee in plaats van in elkaar. Ook zijn ze langer en topzwaar geworden, vooral van plant niet zo zeer van vruchten die wel groein,ma zijn kleinere pepers. Zie de laatste update https://gratisforums.com/chillipepers/viewtopic.php?p=700#700.
 11. Welkoop in Ter Aar, Hij vertelde me dat je altijd even kan bellen naar filiaal of ze een product hebben, en dat ze het ook speciaal kunnen bestellen wat ze niet standaard in assortiment hebben. Zo ziet het product er uit. Oplosbaarheid getest in koud water, na 30min, halve theelepel. En het bonnetje: Poes ook verwend met een nieuwe slaapplek.
 12. Ik weet wel iets wat echt werkt Fipronil
 13. Yesterday
 14. Oops je hebt helemaal gelijk;-). Bij Welke Welkoop ben je geweest?
 15. CalMag staat voor Cal = Calcium, Mag= magnesium , en dit product in dit topic is Kalium.
 16. @Vinky Als ik ingredientenlijst zo zie lijkt mij dit wat ze in America CalMag noemen?
 17. Merken wisselen regelmatig, hadden ze Epso top Magnesium sulfaat? Ook daarvan zijn meerdere merken ,maar Epso is wel het meest gangbaar. Triferto is een bekend merk. Euro Solids heb ik wel van gehoord, maar ken ik verder niet zo. Oh het is Van Iperen, grote jongen in tuinbouw chemie, zowel meststoffen, bestrijdingsmiddelen als (bio) toevoegingen, zoals Ortho(mono)siliciumzuur (Siliforce). Patentkali is toch wateroplosbaar?
 18. Moezerij

  Juli 2021

  Vanavond een rondje door de tuin gedaan, het verbaast me hoe goed alles erbij ligt ondanks het vreemde weer en de arme bodem. De olijfkomkommer is enorm gegroeid, die klimt rustig 3 meter hoog het huisje in en is dan nog niet klaar met groeien. Vandaag ook de eerste vruchten kunnen oogsten. In de kas ziet alles er heel goed uit, ik houd mijn hart vast voor phytophthora maar tot nu toe valt het echt heel erg mee. Ook al flink wat tomaatjes kunnen oogsten, met name de Sweet Million F1 doet zijn naam eer aan. Wat een onwijs productieve plant!
 19. Heb weer de tomatenplanten wat gesnoeid.courgette plant ook.woekerde overal doorheen.
 20. Dat wist ik niet. Wat ontzettend handig. Dank @rorror
 21. @fre3ke Bij google, eerst op afbeeldingen klikken, dan sleep je een foto van een bloemje (of wat dan ook) naar het zoekvak. En dan zoekt google vergelijkbare foto's op.
 22. Dank @acpronk, het klopt allebei en ik zou er zelf nooit achter zijn gekomen. Hoe vond je de Clarkia op google? Het voelt een beetje suf dat ik het zelf niet kan vinden met Google.
 23. Je kunt nu tot en met de winter snoeien wat je in de weg zit en wat je niet nodig hebt.
 24. @Frans Oh my...... jaloers!!!! Hier vooral tomaten-oogst. En komkommers.
 25. Ik kocht onlangs drie potjes met eenjarige bloemenmix. Het is een ontzettend leuke verrassing wat er steeds opkomt. Maar er zijn een paar bloemen die ik nog niet heb kunnen identificeren. Het is wel handig voor de zaadwinning als ik weet wat het is. Want als ik 'roze bloem' op een zakje zaad schrijf, snap ik er volgend jaar weinig van. Eerste: roze bloem. Staat op een dunne rozebruine steel en vormt banaantjes met zaadjes. Verder een grijsviltig plantje dat geel gaat bloeien. Ik kan ook een foto van de bloei maken straks. En deze platte gele bloemen. Iedere bloem staat op een driekantige steel, en ze groeien achter elkaar in een rijtje op de stengel. Geen echt blad. Lijkt uitgebloeid.
 26. @Vinky Zojuist bij welkoop geweest, maar dat merk wat jij had hebben ze niet meer. Heb deze gekocht, 25kilo voor 17euro en 1cent. Nou daar heb ik genoeg aan voor de komende 10jaar 😅
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...