Ga naar inhoud

bart646

Members
  • Aantal items

    442
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke informatie

  • Woonplaats / Regio
    Valthermond

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Die gebruiker kan nog gewoon onderstammen bestellen in het najaar 🤣🤣
  2. De smaak is in mijn beleving minder zuur als een morel! Je kunt ze prima zo eten als je van zure kersen houd. Ik heb ze op gestuurd gekregen via een vriend uit de Oekraïne genaamd Victor mijn broertje kent hem via een uitwisseling op de universiteit De struiken staan zonder net de vogels kennen ze nog niet.
  3. Wie verbouwd ze nog meer zo De tijdspanne is 2 maand
  4. Eetbare bamboe is een optie. De scheuten kun je eten. Met een begrenzer zo breed als u wenst Winter groen Genoeg bonenstaken voor de moestuin.
  5. Die kan nu nog wel tot gelei maken hoor.
  6. Nu ook echt rijpe soreli kiwi’s
  7. Vruchten soreli ze zijn er genoeg Jammerlijk nog niet rijp
  8. Ze zijn verzegd Voor nasuada is er nog wel een zakje pitten als u wil
  9. Voor 2018 uitverkocht Enkel van bekende rassen tm Peterson selecties aan toe. Vers en vochtig bewaard Zakje Ruim 30 st €7 Inc verzending Bij interesse pb maar even
  10. bart646

    Pawpaw

    Pawpaw pulp Laatste kistje vol voor nu Voor de liefhebbers van zaden pb maar even.
  11. Een goede vraag ik weet het zo niet. Vermoed in Duitsland de kaartjes zitten er bog aan maar geen site of naam of iets
  12. Mijn Tuin waar ik het meeste heb is 2500m2 hier staat het meeste gewoon bij huis. Ik hou ook het meeste klein Door snoei ook noten snoei ik er staan nu te veel bomen maar behoud in de toekomst voor mij de beste rassen de rest zaag ik om. Daarnaast heb ik nog 2x 0,75 ha en een bos waar niet zoveel mag
  13. Ik heb er twee gekocht li en lang en die in een plantgat gezet. Gezien de resecties hier nog niet zo lovend waren. Vers smaken ze prima maar daarbij alles mee gezegd goed te eten maar niet speciaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...