Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

noten/pitten meel


Itoero

Aanbevolen berichten

Ik ga noten/pittenmeel maken maar hoe bewaar ik dat het best?

Welke olie of honing kan ik daarvoor het best gebruiken?

 

Het is om elke dag te mengen met m'n Brinta en melk...om op een gezonde manier gewicht bij te komen.

Potgrond, de basis van nen bloemenwinkel!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waar heb je olie en/of honing voor nodig. Wil je een kant en klaar mengsel maken voor door je Brinta?

Ik zou het zelf anders doen. Hele noten en pitten blijven veel langer goed dan gemalen. Dus dan zou ik een voorraadje malen voor bijv. een week en die in porties vast mengen met de Brinta. Dus de droge ingrediënten zeg maar van je ontbijt vast in 7 aparte zakjes doen en alle natte ingrediënten toevoegen op het moment dat je gaat ontbijten. Een goede olie om toe te voegen is bijv: pompoenpitolie, hennepzaadolie , lijnzaadolie of levertraan (is veel neutraler van smaak dan vroeger) .Bij de honing is het belangrijkste dat je er op let dat de honing koud geslingerd is en de bijen overwinteren op eigen honing en niet op suiker en dat het pure honing is natuurlijk en niet vermengd met iets. Verder is het het belangrijkst dat je een honing kiest die je ook lekker vind en vloeibare honing mengt makkelijker dan crèmehoning.

Zorg er vooral voor dat je je ontbijt ook lekker vindt, zeker als je aan moet komen, dan hapt het toch wat makkelijker weg.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...