Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Prijsvraag: Win een professionele snoeischaar van WOLF


LucV

Aanbevolen berichten

Het is al vaker geschreven op het forum: goed gereedschap kan belangrijk zijn om het werk in de moestuin te vergemakkelijken en versnellen. Een snoeischaar is gereedschap dat je vrijwel constant kunt gebruiken, voor de dagelijkse oogst of voor snoeiwerk. Voor snoeiwerk moet het juiste en scherp gereedschap worden gebruikt waarmee schoon, gemakkelijk en veilig gesneden of geknipt kan worden. Zeker als de snoeischaar intensief gebruikt wordt kan het verstandig zijn om een exemplaar van een betere en zwaardere kwaliteit aan te kopen.

 

Maak kennis met de RS 5000 professionele snoeischaar van WOLF

De WOLF-Garten RS 5000 is professionele snoeischaar die speciaal ontwikkeld is voor het probleemloze, sterkere snoeiwerk. De schaar is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium voor extra licht snoeien. De ideale positie van de snijkop (onder een hoek van 30º) op de ergonomisch gevormde handgrepen, zorgt voor een ideale houding tijdens het snoeien en voorkomt het overstrekken van de hand en overbelasting van uw gewrichten! De veer is geïntegreerd in de snijkop; doordat deze wordt beschermd komt er nooit meer vuil tussen en raakt de veer nooit meer verloren. Het precisiegeslepen mes met anti-kleeflaag en het aambeeld zijn vervangbaar.

RS-5000-wolf-snoeischaar-moestuinforum.jpg

Klik hier voor meer informatie

 

Moestuinforum.nl mag 3 professionele snoeischaren (RS 5000) t.w.v. € 34,95 van WOLF-Garten verloten.

 

Deelnemen is simpel!

Voor deze prijsvraag hebben we onze creativiteit aangewend en is er een kruiswoordpuzzel gemaakt. Zoek alle antwoorden en vul de oplossing in.

De kruiswoordpuzzel is hier te vinden: https://www.moestuinforum.nl/moestuinforum-wolf-kruiswoordpuzzel-juni.pdf

De antwoorden bestaan uit bekende groente & fruit soorten of forumgebruiken. Wij wensen u veel plezier met het zoeken naar de antwoorden.

 

U kunt uw antwoord sturen naar [email protected] Vergeet niet uw gebruikersnaam te vermelden!

Let op: deelname is alleen mogelijk voor actieve leden, dat houdt in dat u geregistreerd bent op moestuinforum.nl en minimaal 1 bericht op het forum geplaatst hebt.

Vanwege de verzendkosten kunnen leden uit België, Duitsland en andere landen alleen meedoen als de prijs naar een Nederlands adres gestuurd kan worden.

 

Veel succes

Wij verloten onder de juiste inzendingen drie RS 5000 professionele snoeischaren van WOLF Garten .

Van alle goede inzendingen worden op 1 juli 3 winnaars uitgeloot.

Voor meer informatie over de producten van WOLF-garten verwijzen we u naar: http://www.wolf-garten.nl

 

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars zijn bekend, zie: https://www.moestuinforum.nl/prijswinnaars-wolf-garten-rs5000-snoeischaar-bekend-t2260.html

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Bij 23: Italiaanse vergeten groente (8 letters) moet je denken aan een koolsoort, op een prachtig parelwit strand op een of ander zon overgoten caribisch eiland, die keiharde vruchten/noten produceert met binnenin een witte 'melk'. Om het nog iets makkelijker te maken , henkg inspireerde me om ook een cryptische tip te geven.

 

Aan het eind van de prijsvraag zal ik de antwoorden publiceren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Jorg unpinned this topic

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...