Jump to content

Arja

Members
 • Posts

  1,023
 • Joined

 • Last visited

Blog Comments posted by Arja

 1. Karietje, het is een simpel ding van de Lidl, en je kunt hem na gebruik weer gemakkelijk demonteren en op zolder zetten tot volgend jaar. 

   

  rorror, ze zijn ooit meegekomen met potgrond. Bijna niet uit te roeien. Het voorgezaaide spul gaat natuurlijk uiteindelijk naar buiten, maar mijn kamerplanten zijn ook al lang besmet. Ik zou bijna alles weg doen en helemaal overnieuw beginnen. Maar momenteel zijn we ze redelijk de baas, dus ik blijf gewoon vangen en verder niks.

  • Like 1
 2. Heerlijk he, al die vogels. En die opgegeten peulen, och, die neem je dan voor lief. Is voorzaaien een.optie om dit te voorkomen, of doe je gewoon hetzelfde opnieuw - met het risico dat ze weer opgegeten worden?

   

  Leuk uitbreidingsproject, op vele fronten. Meer bloemen is tof voor de insecten, en bloemen zijn sowieso mooi. En meer fruit en vruchten, zo te zien heb je ruimte genoeg. 

  • Like 1
 3. Haha, ik dacht ook al aan een moordwapen. Het ziet eruit als messen in een film met superhelden. Afijn, het zal lekker woelen onder de grond, lijkt me een prima verjaardagscadeau. Ook van mij alsnog van harte gefeliciteerd!

   

  Oef, die snelweg is me wat. Hier ook altijd feest. Hoe vaak ik me niet druk maak over bumperklevers, of de zoveelste aanhanger met kapotte verlichting of gevaarlijke belading. Maar ik dwaal af. Ik hoop dat je veel plezier gaat hebben van je woelriek! 

 4. Ik heb inmiddels contact gehad met "mijn" asiel - het is gewoon een particulier die in haar voortuin een distributiepunt heeft voor zaden en stekjes en ongewenste planten. Erg leuk initiatief. Ik haal en breng er regelmatig wat. Er liggen nu een aantal zakjes saffloerzaden voor mij (dus voor jou) klaar, ik zal ze  ophalen en naar jou sturen, als je dat wilt tenminste. PM me dan je adres even. 🙂

 5. Bedoel je met kleurdistels die je te weinig hebt toevallig saffloer? Ik zag gisteren bij het plantenasiel nog een aantal zakjes zaden liggen, ik kan ze wellicht claimen en naar je opsturen. Laat maar weten of je hier belangstelling voor hebt, dan kijk ik of ik dat kan regelen.

  • Like 2
×
×
 • Create New...