Jump to content

YannickS

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Tilburg
 1. Dag allemaal, ik zit momenteel met het volgende probleem in mijn moestuin. de courgettebloem is nog niet open gegaan, maar het topje begint wel al te ‘rotten’. Valt dit dan ook onder bloesemrot met als oorzaak een gebrek aan calcium? wat de droge plekken op de bladeren betreft, het zijn allemaal ‘oudere’ bladeren. Zou dit dan ook de oorzaak kunnen zijn dat deze bladeren er steeds slechter beginnen uit te zien? vriendelijke groet, Yannick
 2. De bonen produceren momenteel de eerste boontjes. Ik heb ze namelijk pas in juli gezaaid. Zou natuurlijk verval dan nog steeds een optie kunnen zijn?
 3. Ze staan in een veranda die maar van één kant open is. Het is er dus altijd een beetje warmer en droger dan in de rest van de tuin. Als het inderdaad meeldauw zou zijn, wat kan ik er dan het best tegen doen?
 4. Beste allemaal, Mijn boontjesplanten tonen sinds een korte tijd rare vlekken op de bladeren. Sommige bladeren worden ook geel en sterven uiteindelijk af. De rest van de plantjes ziet er echt wel nog gezond uit. Zou iemand enig idee hebben wat er mis is?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...