Jump to content

Moonsparkle

Members
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bij deze waren de stengels omgevallen dus ik heb ze maar geoogst
 2. Dan ga ik denk ik gokken op half augustus, bedankt voor de input
 3. Dus je bedoelt helemaal in pot houden of bedoel je in een potje die al wat groter is voorkweken en dan buiten uitplanten? Ik wou ze in een verhoogde moestuinbak zaaien.
 4. Goedemorgen, Ik vroeg me af wat nu de beste tijd is voor paksoi. Ik vernam juli /augustus ivm de hoeveelheid licht, maar ik begreep ook dat ze met warm weer heel snel doorschieten.
 5. Heerlijk! Ik heb een mail gestuurd naar aardbeiplantje.nl die hebben oa ook korona. Staat alleen dat ze die verkopen per 20stks en dat kan ik helaas niet kwijt dus heb gevraagd of ik ook minder zou mogen afhalen (ik woon daar in de buurt)
 6. Beetje of topic maar wanneer zou je ze dan zaaien? Want ik begreep ook dat de veel lichturen willen
 7. Ik kwam erop omdat ik er naar zocht op Google en ik het bovenstaande las op dit forum Ik dacht al ze horen toch gewoon dik te zijn. Bedankt voor de foto's. Nu maar afwachten
 8. Ah dus wachten is toch aan te raden, leek mij ook lekkerder van smaak, maar ik twijfelde ook omdat ik las dat vroeg oogsten meer oogst oplevert.
 9. Ik heb ze dit jaar voor het eerst in de tuin, ik vind ze uit de supermarkt super lekker, maar ik heb ook weleens gelezen dat ze melig kunnen worden als ze lang hangen en dat je de productie bevordert door in het begin veel te oogsten. Hebben jullie foto's van hoe ze er uit zien als jullie ze oogsten? Ze zijn nu nog dun dus niet hoe ik ze uit de supermarkt kocht maar hoe zijn ze dan qua smaak in vergelijking met de dikke sugar snaps?
 10. Nu elke dag zo'n bakje peulen
 11. Ik weet niet waar de hoogste duin ligt, maar ik ben niet in de buurt van duinen helaas😊ik snap je patrijs, je stuurt ze nu dus ook niet meer op? Ik had ze wel willen hebben, maar ik begrijp het helemaal dat het teveel werk is. Ik ga dan inderdaad even kijken of ik ze ergens op internet kan bestellen.
 12. Wat lief, waar woon je (volgens mij las ik ergens dat je niet in de buurt woont maar ik weet het niet meer zeker) Jammer dat stekjes niet handig te versturen zijn😅
 13. Ik zag inderdaad ook korona een paar keer voorbij komen, ik ga eens kijken of deze hier in de buurt te krijgen zijn
 14. Ah bedankt dat zou ook kunnen ja omdat het een koud voorjaar was. Ze staan wel al de hele tijd op de meest zonnige plek in de tuin, krijgen nu zo'n denk ik zo'n 8 uur zon
 15. Ik heb dus vorig jaar een ras gekocht maar helaas het kaartje weggegooid en nu heb ik geen idee wat voor ras het is. Het valt me alleen op dat ik de aardbeien vrij zuur vind van smaak ookal zijn ze echt donkerrood bij oogsten. Wat zijn jullie aanraders voor zoete rassen? Liefst rassen waarbij er kans is dat ze ook te krijgen zijn bij een tuincentrum.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...