Jump to content

Moonsparkle

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik kon het niet laten, ik had een krieltje in de grond gestopt die ik over had en dit is het resultaat, ze hadden eigenlijk nog langer in de grond kunnen zitten want er zaten een hoop beginnende aardappels aan de wortels, nu de vraag had ik de wortels met mini aardappels terug kunnen stoppen?er zit trouwens een gekke donkere tussen, met wat meer ruwe structuur, is die bruikbaar?
 2. Moonsparkle

  Courgette vragen

  Kun je een blad wat in de weg zit eraf halen? Één blad overschaduwd m'n wortels. Ik had me een beetje verkeken op het formaat terwijl ik er echt een flinke ruimte voor vrij had
 3. Moonsparkle

  Courgette vragen

  Hier ook een beginner vraag, breek je de courgette gewoon af, of draaien of maakt het niks uit?
 4. Het lijken wel tomaten , regen en zon heeft ze goed gedaan.
 5. Ze zien er hier kunstzinnig uit
 6. Oh my nog groter? Dan worden de wortels straks overschaduwd
 7. De helft van de wortels was verdwenen na een hagelbui, maar gelukkig zijn er ook wat gebleven. Ik heb wat bij gezaaid, geen mooie regels maar ach dat geeft voor mij niet.
 8. Ik wist dat ze groot zouden worden, maar m'n plant is echt veel groter dan ik had verwacht
 9. Wat een emotioneel moment, mijn eerste tomaten in de groei
 10. Goedemiddag, Ik ben wat rozen blaadjes aan het drogen, nu lijken en voelen ze wel heel droog, zijn ook behoorlijk gekrompen, maar ze buigen nog wel ipv dat ze breken, is het dan nog niet genoeg gedroogd of kan dit? Basilicum breekt bijvoorbeeld wel echt.
 11. Wat een goede foto, bedankt en komt zoiets dan na de bloei? Ik zie ze namelijk nog niet. Sorry ik had ook nog nooit gehoord van zaaddozen
 12. Ik heb een vraag, hier de buurt groeit luzerne, nu las ik dat je van de kiemzaden alfa alfa kunt ontkiemen, maar nu is de vraag waar komen of vind je de zaden? Ik heb al wat gegoogled maar ik kom er niet uit.
 13. Ah bedankt, ik wist niet dat ze er zo sneu uit moesten zien voor een goeie bol
 14. Hoe zie ik eigenlijk of ze eruit kunnen?
 15. Even een vraag zetten jullie de tomaten (en paprika) nu overdag wel buiten? Ik had voor zaterdag iemand uitgenodigd die heel graag wou helpen met de plantjes in de tuin zetten. Ik had ze vorige week wel elke dag buiten.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...