Jump to content

PDI

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PDI

  Tomaten Topic 2020

  Iemand een idee waarom deze tomaat er zo zielig bij staat? Hij heeft voldoende water gehad. Ziet er eigenlijk al 2 weken zo uit. Wel een paar bloemmetjes erop ondertussen. Dit was dezelfde plant circa 11 dagen geleden
 2. PDI

  Tomaten Topic 2020

  Het is helaas in meerdere blaadjes, niet alleen de kiembaadjes. Ik heb mijn 2 weken oude zaailingen verspeend zojuist inderdaad. Bladen van mijn 2 weken oude zaailingen zijn helaas wel het meest aangetast. Ik heb ze inmiddels geplet en hoop dat de blaadjes en plantjes het overleven...
 3. PDI

  Tomaten Topic 2020

  Ik zag wel wat “vliegjes” erop toen ze buiten stonden. Wellicht heb ik ze ook te snel te lang buiten gezet... Hierbij nog 2 foto’s hopelijk zijn deze duidelijker. Ik denk dat je gelijk hebt @Patrijs Ik zie dezelfde gele "kop" als in de foto op onderstaande link : http://www.bladmineerders.be/nl/content/welkom-op-de-website-van-de-werkgroep-bladmineerders Je ziet het niet duidelijk op mijn foto's omdat ze onscherp zijn. Maar als ik naar de blaadjes kijk dan zit ik duidelijk op meerdere verschillende blaadjes zo'n geel koppie.
 4. PDI

  Tomaten Topic 2020

  Ik ben pas net begonnen met mijn tomaatjes hier in Mexico. 2 weken geleden een aantal zaadjes geplant en 1 week geleden nog een paar. De blaadjes zien er van de ene op de andere dag ineens niet meer mooi uit. Het is bij beide “batches”. Ik vermoed zelf dat de zon wellicht de blaadjs heeft verbrand. Kan iemand dat uit bijgevoegde foto zien?
 5. Hallo Allemaal, Ben net begonnen met een aantal zaailingen hier in PDC Mexico. Natuurlijk een heel ander klimaat dan NL maar ik denk en hoop toch een boel te kunnen leren op dit forum :). Ik was al een paar weekjes aan het lurken. Ik heb nu de volgende zaailingen : Groenten : - Brocolli - Komkommer - Tomaat - Paprika - Pepers Kruiden : - Basilicum - Oregano De tomaten staan inmiddels 2 weken in de potjes, de rest bijna 1 week.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...