Jump to content

PDI

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PDI

  Komkommer 2020

  Thanks Rob0! Heb me rot gezocht naar een site om te kunnen bestellen hier in MX, en ze hebben nog veel meer spullen die ik dacht hier nooit te kunnen krijgen (potassium bijvoorbeeld).
 2. PDI

  Komkommer 2020

  Lastig aan te komen hier in Mexico. Zou zoiets geschikt kunnen zijn : https://www.amazon.com.mx/Ultra-Epsom-Premium-Scented-Lavender/dp/B079P3RGS6/ref=sr_1_2?__mk_es_MX=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=epsom&qid=1598472965&sr=8-2
 3. PDI

  Komkommer 2020

  Zijn deze vergeelde bladeren een probleem voor mijn komkommerplant? Het begon onderaan, maar langzamerhand kruipt het steeds verder omhoog naar de nieuwere bladeren.
 4. PDI

  Komkommer 2020

  Eerste komkommer komt eraan! Iemand een idee wat die zwarte puntjes zijn op het blad en op de stengels boven mijn komkommertje (niet op de vrucht zelf). Veel bladeren hadden een hoop van die zwarte puntjes. Een beetje schudden en vegen en ze vallen eraf.
 5. PDI

  Tomaten Topic 2020

  Iemand een idee waarom deze tomaat er zo zielig bij staat? Hij heeft voldoende water gehad. Ziet er eigenlijk al 2 weken zo uit. Wel een paar bloemmetjes erop ondertussen. Dit was dezelfde plant circa 11 dagen geleden
 6. PDI

  Tomaten Topic 2020

  Het is helaas in meerdere blaadjes, niet alleen de kiembaadjes. Ik heb mijn 2 weken oude zaailingen verspeend zojuist inderdaad. Bladen van mijn 2 weken oude zaailingen zijn helaas wel het meest aangetast. Ik heb ze inmiddels geplet en hoop dat de blaadjes en plantjes het overleven...
 7. PDI

  Tomaten Topic 2020

  Ik zag wel wat “vliegjes” erop toen ze buiten stonden. Wellicht heb ik ze ook te snel te lang buiten gezet... Hierbij nog 2 foto’s hopelijk zijn deze duidelijker. Ik denk dat je gelijk hebt @Patrijs Ik zie dezelfde gele "kop" als in de foto op onderstaande link : http://www.bladmineerders.be/nl/content/welkom-op-de-website-van-de-werkgroep-bladmineerders Je ziet het niet duidelijk op mijn foto's omdat ze onscherp zijn. Maar als ik naar de blaadjes kijk dan zit ik duidelijk op meerdere verschillende blaadjes zo'n geel koppie.
 8. PDI

  Tomaten Topic 2020

  Ik ben pas net begonnen met mijn tomaatjes hier in Mexico. 2 weken geleden een aantal zaadjes geplant en 1 week geleden nog een paar. De blaadjes zien er van de ene op de andere dag ineens niet meer mooi uit. Het is bij beide “batches”. Ik vermoed zelf dat de zon wellicht de blaadjs heeft verbrand. Kan iemand dat uit bijgevoegde foto zien?
 9. Hallo Allemaal, Ben net begonnen met een aantal zaailingen hier in PDC Mexico. Natuurlijk een heel ander klimaat dan NL maar ik denk en hoop toch een boel te kunnen leren op dit forum :). Ik was al een paar weekjes aan het lurken. Ik heb nu de volgende zaailingen : Groenten : - Brocolli - Komkommer - Tomaat - Paprika - Pepers Kruiden : - Basilicum - Oregano De tomaten staan inmiddels 2 weken in de potjes, de rest bijna 1 week.
×
×
 • Create New...