Jump to content

Carientje

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Finland

Recent Profile Visitors

53 profile views
 1. Invriezen van de bessen? Ik begin met de rode. Moet ik ze eerst wassen en van de steeltjes halen voordat ik ze invries? Ik heb gelezen om ze eerst op een borst te leggen, invriezen, en daarna in afsluitbare zakjes. Maar ik vind nergens of ik ze eerst moet wassen en van de steeltjes halen.
 2. Carientje

  Carientje

  Elke dag een beetje doen, en dan komt het wel op orde. Nu ga ik eerst beginnen met de rode bessen te plukken en in te vriezen. Daarna volgen de anderen. Zin in
 3. In mijn tuin staan deze vier verschillende struiken. Ze zijn heel erg verwaarloosd door de vorige bewoners. Maar daarover in een ander posting. Nu zie ik dat alle bessen de kleur hebben die ze moeten hebben (denk ik) en dus geplukt kunnen worden. Het zijn er heel veel, vooral de rode bessen. Dus ik wil die gaan invriezen. Is het nu het goede moment om te plukken? En die witte besjes (zie foto), hoe heten die en zijn die ook eetbaar? En dan nog die hele donkere besjes, zelfde vragen Alvast bedankt voor jullie moeite.
 4. Carientje

  Carientje

  Hallo iedereen, Ik ben Carientje en ben een week geleden verhuisd naar een gezellig huisje met tuin. In de tuin staan diverse heeeeeeeeel erg verwaarloosde bessenstruiken. Ik heb enorm veel zin om alles onder handen te nemen.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...