Jump to content

EvaB65

Members
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja dat besef ik nuook. Lesje geleerd. Iets anders zaaien Eind juli? Wat kan er dan nog?
 2. Ik zit op een buurttuin en ik zie t ook bij andere tuintjes. Daar kan ik natuurlijk niets doen. Maar bij m'n eigen tuin: Als de verkleuring in de stam zit, moet ik dan de hele plant weghalen? En bij de rest alleen de bladeren?
 3. Moet ik dan alle aangegane planten verwijderen? Of heeft dat geen zin meer. En hoe kom je aan zo'n ziekte? Een deel van de planten hebben we uit gewone tomaten gezaaid. Dus geen gekocht zaad. Is dat de oorzaak?
 4. Wat ik nog nooit heb gehad tot nu is bruine verkleuring van de stengel en ook tomaten. Is dit een schimmel? Is er nog iets aan te doen?
 5. Ik kan je bericht niet vinden..
 6. 👍 dank je. Ik ga eens zoeken. Waren er reacties op?
 7. We hebben een vrij plekje in onze moestuin. Wat kan je nu nog zaaien dat eind september/ begin oktober geoogst kan worden?
 8. In de punten van mijn planten zitten rare vertakkingen, waarbij er een soort kruispunt met 3-4 punten ontstaan is. Ik was op vakantie en kon het dus niet in goede banen leiden. Wat is hier gebeurd? En wat kan/moet ik nu doen? Zie foto's van twee verschillende planten.
 9. oke, dan zet ik ze overdag in de koude kas en 's nachts haal ik ze binnen.
 10. hoeveel Peulenplantjes zet je op een strekkende meter. Ik las op t zakje 3cm in de rij, maar dun je dat later dan nog verder uit? Of laat je ze zo dicht op elkaar staan? (Dan moet ik er nog veel meer gaan voorzaaien )
 11. Ik was net even op de buurttuin en zag bij een lapje van andere mensen dat een deel van hun jonge peulenplantjes uit de grond was getrokken, zouden dat kraaien of duiven kunneN zijn geweest? Met een net hou je die wel tegen, maar muizen kunne overal doorheen. Of zou een tunnel dan raadzaam zijn?
 12. EvaB65

  Courgette vragen

  De vruchten van de patio star zijn echt maar heeel klein hè..? courgette royal flush is ook Compact . Het gaat ons vooral om de bloemen. Maar af En toe een vrucht is ook lekker. op foto’s zie ik vaak courgettes op een strobed liggen. Is dat echt aan te bevelen?
 13. EvaB65

  Courgette vragen

  Vraag over opbinden van courgettes: hoeveel ruimte moet ik rekenen als je m opbindt? Ik heb niet veel plek maar wil ook niet gaan proppen..
 14. Ja dat bedoel ik. Dat laat wel regen door? En als erbij wilt sla je t even open en dan weer dicht? hoe lang laat je die tunnel staan?
×
×
 • Create New...