Jump to content

spirrie

Members
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Haaksbergen
 1. Vorig jaar had ik rode kerstomaatjes 'minibel'. Die blijven klein en compact en kunnen in een pot. Hoef je ook niet te dieven en zo. Dit jaar heb ik 'Ida gold', een gele kerstomaat. Ideaal voor potten, staat er op de verpakking.
 2. De potten hebben inmiddels een andere eigenaar gevonden.
 3. Dat klinkt ook wel heel 'exotisch', vooral die zwarte. Heb ik iets waarin jij geïnteresseerd bent?
 4. Omdat ik dol op wortels ben, lijkt het me wel leuk om wat paarse wortels te zaaien. En omdat ik straks de ruimte heb voor stokbonen, ben ik ook op zoek naar wat stoksnijbonen. Deze zaden heb ik te ruil: Ananaskers (groot) Gele uien (Noordhollandse Strogele) Krulsla (Lolllo Bionda) Krulsla (Lollo Rossa) Lavas Peterselie (Gewone snij) Pompoen (Baby Bear) Prei (herfstreuzen) Rode kool (Red Acre) Rode uien (Roja de Niort) Veldsla (Noordhollandse)
 5. Gratis af te halen bij mij in Haaksbergen: 17 ronde plastic potten. Doorsnee 27 cm en 18 cm diep.
 6. Ik heb hier 17 ronde potten, doorsnee 27 cm en 18 cm diep. Je mag ze zo hebben, maar dan moet je ze wel komen halen.
 7. Stuur mij dan even een PB met je adres dan stuur ik de zaadjes op.
 8. Dan heb ik wel zaadjes voor je. Heb vorig jaar ook ge├źxperimenteerd, maar helaas niet gelukt. Misschien heb jij meer geluk.
 9. Na 2 jaar maar weer eens een update. Vorig jaar gewoon getuinierd in mijn stenen bakken, aangevuld met potten. Dit jaar staat er allereerst een verhuizing op het programma. Ik ben blij, blij, blij , want ik krijg een huisje met een tuintje. Het tuintje is nu nog een grindbak, dus zaaien zit er nu even nog niet in, maar ik hoop in mei wel los te kunnen gaan. De eerste zaai moet dan nog maar even in potten, maar daarna... Wat zal mijn herfstframboos ook blij zijn dat hij uit de pot mag..
 10. 's Ochtend in ieder geval overal een flinke scheut water in. Ook al staan sommige planten er gedurende de dag wat slapjes bij als ze in de volle zon staan, dat trekt meestal wel weer bij als de zon verdwenen is. En dan inderdaad 's avonds er nog een keer met de gieter bij langs.
 11. Helaas moet ik toch afzeggen. De baas wil dat ik kom werken.
 12. Eh.. mag mijn naam tussen haakjes? Want het was onder voorbehoud dat ik me aanmeldde en dat is het nog steeds. Weet pas een week van tevoren of ik moet werken of niet.
 13. Nog meer kruiden in de voorzaai en ook nog andere soorten sla.
 14. Tweede bloembak "omgespit". De bieslook (vorig jaar gezaaid) stond er nog goed bij. En twee aardbeienplanten hebben het ook overleefd. Rest weggegooid. Onkruid tussen de tegels verwijderd. Dat was het wel zo'n beetje voor vandaag.
×
×
 • Create New...