Jump to content

aardbeijim

Members
 • Posts

  1,088
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Personal Information

 • LOCATION
  Riemst

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Die tweede foto is gewoon ge-wel-dig !!! doe die ipv de zonnebloem
 2. ok dat zou misschien wel kunnen ja.
 3. Oww okk,maar is dat niet slecht voor het milieu / natuur want in karton zit denk ik toch lijm?
 4. Ik denk dat als je daar karton gaat leggen dat je nogal wat karton nodig hebt Dat is wel balen dat een groot deel opgegeten is door ratten. Ik heb een garage als die niet heel vol staat met planten die ook moeten overwinteren kan ik ze misschien daar leggen? Moet ik wel zien dat ik ze toch op 1 of andere manier kan stapelen. EN dat onkruid misschien is het met de bosmaaier te doen
 5. Ik weet niet of het erg is als ik dit topic omhoog haal want het is bijna van een jaar geleden? Maar dit is wel interessant dit topic voor als ik ook een redelijk groot perceel met pompoenen vol ga zetten. Mijn vraag jorieke was het makkelijk allemaal? en het opslaan enzo is dat ook vrij makkelijk? Hoelang kan je de pompoenen zo ongeveer bewaren als je ze eenmaal droog hebt.
 6. Hey,ik kom nu net pas thuis.Was een fijne/geslaagde dag.
 7. Ik hoef niet veel klaar te zetten alleen mijn pepertjes .
 8. Het onkruidzaad kan geen kwaad als je echt een goede composthoop heb want de meeste branden dan gewoon kapot. En compost stinkt niet heeft alleen een specifieke geur.
 9. Oww dan ben ik vergeten te antwoorden maar ik rij met jou mee ja.
 10. Even nog een vraagje en misschien een rare.Ik moet een herbarium maken voor school en daar moeten 20 verschillende soorten bomen in zitten en 10 verschillende soorten (on)kruiden.De bomen heb ik zo goed als allemaal al alleen die onkruiden vind ik niet zo makkelijk(herken ik niet goed).Nu wil ik vragen zouden mensen vandaag willen kijken of ze 1 van de 8(ik heb er al 2 gevonden)vinden.Dit zijn :melganzevoet,hanepoot,kleefkruid,kamille,varkensgras,perzikkruid,herderstasje,muur.Ze hoeven nog niet gedroogd dit doe ik zelf wel.Maar ze moeten wel op een A3 passen.Alvast bedankt en tot morgen.Ook nog Amerikaanse eik en tamme kastanje. Toch nog even hier zetten.
 11. Zolang dat het op een A3 pas(onderaan staat wel nog informatie geschreven)is het goed.Nam jij dan ook nog die paarse plant mee of niet?
 12. Ik mag niet zelf kiezen wat ik wil.Ik heb een bepaalde lijst gekregen.Owk ja vogelmuur is ook muur dus ook wel goed.En ja kleefkruid zie je op veel plaatsen maar meestal al weer te groot.En ik vind jammer genoeg nergens Amerikaanse eik.Heeft iemand dat misschien in zijn tuin of ergens bij hem in de buurt.En ook de tamme kastanje??
×
×
 • Create New...