Jump to content

mylene

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mylene

 1. Wat een goed idee! Er liggen nu grotendeels tegels, maar dan haal ik gewoon een rijtje weg! Jos, je hebt gelijk laat ik het gewoon eens proberen. Na de jaarwisseling ga ik mijn bestelling plaatsen voor zowel snij- als pronkbonen. Als het zover is zal ik eens proberen een foto te maken Bedankt voor jullie tips
 2. mylene

  Hallo

  Hallo! Iemand met ervaring (heb ik nog niet), leuk
 3. Pff moeilijk om te kiezen, denieuwetuin heeft 2 mixen: # klimbonen-kleurmengsel Een mengsel van gele, groene en paarskleurige peulen in klimmende rassen. Ideaal voor kleurrijke wigwams van bonen # snijbonen-mix een kleurrijke mengeling van platte brede snijbonen in geel, groen, paars. Klimmers. Maar deze pronkbonen lijken me weer mooiere bloemen hebben: # painted lady Een snelgroeiende boon met opvallende wit-rood-roze gekleurde bloemen. Langs staken, pergola's en klimrekken tot 3-4 m hoog en beladen met eetbare lange bonen die tot 35 cm kunnen uitgroeien. # sunset rose-bloeiende pronkboon; metershoge klimmer, zeldzame zacht-roze bloeiwijze, lange peulen met dikke zwart-roze dop- of droogbonen. Een eetbaar sieraad in elke tuin, geschikt voor bonenstaken, klimrekken, pergola's Nog maar eventjes over nadenken
 4. Bedankt Jorieke en Jos. Klimgroenten met een mooie (bloemen)kleur zou mooi meegenomen zijn, jammer dat je de naam van die bonen niet weet maar ik zal eens zoeken bij de nieuwe tuin. Ik ga denk ik voor bonen of erwten en een komkommer. Geent houdt in dat het al een opgekweekt plantje is toch (via google)? Handige trouwens dat het forum aangeeft dat er een nieuw bericht is geplaatst terwijl ik mijn bericht aan het typen ben!
 5. Ik ben op zoek naar leuke klimgroente die makkelijk tegen de schutting kunnen groeien. Mijn makkelijke moestuin bak staat namelijk tegen een kale schutting die ik wat wil opvrolijken in de zomer. Des te leuker als ik er ook van kan oogsten Wat zijn leuke klimgroente? Tips?
 6. Fijne feestdagen. Ik hoop komende tijd hier op dit leuke forum nog wat meer antwoorden te krijgen. Ik heb helemaal zin in volgend jaar.
 7. Ik heb er helemaal niet aan gedacht dat het een aantasting van een of ander eng beest geweest kan zijn Bedankt voor jullie antwoord. Dan ga ik denk ik maar kiezen voor de amsterdamse bak worteltjes, de bak is diep genoeg.
 8. HAllO ALLEMAAL, Ik heb sinds vorig jaar een makkelijke moestuin waar ik o.a. worteltjes in had staan. De tomaatjes en sla hebben het goed gedaan maar met de worteltjes lukte het niet. Ze groeiden niet goed en hadden zwarte vlekjes en gaatjes... Het zaadjes waren over datum toen ik de worteltjes zaaide maar ik dacht dat het nog wel kon . Een mislukking die ik volgend jaar wil voorkomen. Ik wil komende week nieuwe zaadjes gaan bestellen dus mijn vraag is: welke wortels raden jullie aan voor in een makkelijke moestuin?
×
×
 • Create New...